nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a retrográd Merkúr

Ezek a csillagjegyek lesznek a retrográd időszak legnagyobb nyertesei

2023. április 21-től május 15-ig a Bika jegyében hátrál a Merkúr, így egyfelől nehézséget okozhat gondolatainkban és tetteinkben rugalmasnak maradni. A következő csillagjegyek azonban profitálhatnak a következő időszakból.

Amikor a Merkúr bolygó a Retrográd szakaszban van, minden lelassul, ha nem állunk ellen az energiáknak, és ebből jó dolog is kisülhet. Időt kapunk arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Amennyiben elégedetlenek vagytok munkahelyetekkel, ne most akarjatok változtatni. Ilyenkor a munkahelyváltás sem javallott, legalábbis anélkül nem, hogy átgondolnátok, mi is a valós oka elégedetlenségeteknek. Ha ezt nem teszitek meg, akkor az új helyen ugyanazokkal a problémákkal kell szembenéznetek.

A május retrográd bolygókavalkád ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű lehetőséget hoz.

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Jupiter és a Plútó a család, az otthon fontosságra hívja fel a figyelmedet. De mostantól a bátorságodat is össze tudod szedni, hogy megvalósítsd, amit szeretnél, és végre kihozd magadból a lehető legjobbat. Lehetőséget kapsz a fejlődésre, és arra is, hogy jóval optimistábban tekinthess mostantól magadra, a lehetőségeidre. A Szaturnusznak köszönhetően pedig az életöröm tér vissza hozzád, és talán az egykori szerelem ismét rád talál. Valójában bármi megtörténhet most az életedben.

Vízöntő

Itt az ideje újratölteni az akkumulátorokat. Amit a múltban nem tettél meg, vagy nem megfelelően tetted, most lehetőséged nyílik kijavítani a hibákat. És ez óriási áldás számodra! Szívesen töltöd magadban az időt, de most fordulj befelé, és figyelj a belső hangokra is. Mi mindent súgnak a megérzéseid? A Vénusz a jókedvet hozza vissza, az alkotás örömét is megélheted, ha akarod. És bizony úgy tűnik, a múltból visszatérhet hozzád valaki, aki egykoron megdobogtatta a szívedet. Rajtad múlik, hogyan kezeled és/vagy zárod le a múltat végleg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top