nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az árnyékelemek

A csillagjegyek 4 árnyékelemhez tartoznak – Melyik vagy te?

A csillagjegyek négy árnyékelemhez tartoznak, mint a jól ismert Tűz, Víz, Föld és Levegő esetében. Az árnyékelemek a negatív hatásokat mutatják meg

Kos, Oroszlán, Nyilas – Üresség

A Tűzhöz tartozó jegyek ezek, de árnyékelemük az Üresség. Ők azok, akikben legnagyobb a nyugtalanság, az izgalom, és nem is találják helyüket. Keményen tudnak harcolni, de gyakran érzik vesztesnek magukat, miközben nem is azok. Vágynak valamire az életükben, ami után hasztalan kutatnak, ennek a belső nyugtalanságnak a leküzdéséhez meg kéne tanulniuk jobban a mában élni.

Csillagjegyek és az árnyékelemek

Fotó: Getty Images/Patricia Boyce / EyeEm

Ikrek, Mérleg, Vízöntő – Káosz

Levegő elemhez tartozóként ismerjük őket, egyben a Káosz képviselői. Folyton problémáznak, drámáznak valamin, ha akarják, ha nem. Gyakorta rendezetlen az életük, és rossz problémamegoldók. El kell engedniük, hogy „mindent jobban tudnak” másoknál, majd szépen, sorban, egyszerre egy problémát megoldva, kibogozható kaotikus életük.

Bika, Szűz, Bak – Sötétség

A Föld elem képviselői, amiből könnyen következik, hogy a Sötétség elemhez tartoznak. A sötét már önmagában is nyomasztó, és ezek a jegyek képesek minden helyzetet sokkal súlyosabbnak látni a valóságnál. De kemény munkával le tudják küzdeni borúlátásukat, és ez az erő az élet minden területén sikerre viheti őket.

Rák, Skorpió, Halak – Romlás

A Víz jegyűként ismert csillagjegyek a Romlás elem képviselői. Gondoskodó és naiv természetük miatt könnyen kihasználják őket, és hajlamosak a dolgokat olyannak látni, amilyennek ők elképzelik a vágyaikban, ellenben a valósággal. Az álmodozás után a csalódás sokszor garantált – ez ellen kell dolgozniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top