nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az állandósághoz ragaszkodás

Ezek a csillagjegyek kétségbeesnek, ha megszűnik körülöttük az állandóság

Ezek a csillagjegyek valósággal irtóznak a változástól, számukra ez mindennél félelmetesebb. Ők az állandóságot preferálják.

Rák

A Rák érzelmei, akár egy kitörés előtt álló vulkán, bármikor kitörhetnek, ő a legkisebb változást, a választási kényszert sem képes kezelni. Ha csak apró fordulat következik is az életében, összezavarodik. Tehetetlennek érzi magát, s a válasza is ezt tükrözi: elragadják az érzelmei, hevesen reagál mindenre, teljesen elveszíti az önuralmát.

Oroszlán

Az Oroszlán a megszokások rabja. Ez meglepőnek tűnhet, hiszen az esetek többségében ő áll a vezető pozícióban. Hasonlóan a Bikához, a komfortérzetén alapszik az önbizalma, így a legkisebb változás is heves ellenkezést vált ki belőle. Új kapcsolatok kialakítása komoly próbatétel lehet számára, szinte retteg az ismeretlen helyzetektől is.

Változás és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo

Mérleg

A Mérleg szintén ki nem állhatja a változást. Számára ez ugyanis egyet jelent az ellentétekkel, amit szíve szerint messze elkerülne – még azelőtt, hogy valóban bekövetkezik. Fontos számára a stabil környezet, hogy mindig tudatában legyen a körülötte történő eseményeknek, s ha ezek hiányoznak, az már túl sok a számára.

Bak

A Baknak nagyon fontosak a hagyományos értékek, éppen ezért nehéz elképzelni, hogy könnyedén vegyen bármilyen változást, újítást. Megvannak a maga elvárásai, céljai, s ha ezek nem teljesülnek, becsapva érzi magát. A változás félelmet kelt benne, hiszen nem tudja, mi következik, s előre tervezni, felkészülni sem képes rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top