nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem értik a viccet

3 csillagjegy, aki egyáltalán nem érti a viccet

Nem értik, és sajnos ez elég kellemetlen szituációkhoz vezethet.

A humor olyan fegyver a kezünkben, ami rengeteg szituációt képes megoldani, de nem a következő csillagjegyek számára, akik hírből sem ismerik sajnos a viccet

Zoolander

Fotó: Profimedia

Rák 

A Rák humorérzéke sok esetben annyira nyers, hogy a viccelődése inkább sértésnek hat, de fordított esetben sem jobb a helyzet, ugyanis ő maga nem érti a viccet, még akkor sem, ha rajta élcelődnek. Nagyon könnyen céltáblája lehet a beszólásoknak, de talán pont emiatt jó, hogy nem érzi a különbséget aközött, hogy rajta vagy vele nevetnek, mert így nem veszi magára ezeket a dolgokat. Emellett biztos lehetsz benne, hogy ő az, aki elsőként jelzi, ha nem ért valamilyen csattanót, néha kicsit szájbarágósan kell elmagyarázni neki a poénokat. 

Szűz 

A Szűz gyakorlatias oldalról közelíti meg az életet, és szereti, ha a dolgoknak van értelme, épp ezért a viccekkel nem tud mit kezdeni. Neki felesleges bármilyen jó poént elmesélni, mert még ha halványan el is mosolyodik rajta, valójában feleslegesnek és túlértékeltnek tartja a humort, mint kommunikációs nyelvet. Ha bárki mégis úgy dönt, hogy viccekkel akarja az ellenállását megtörni, az szinte lehetetlen feladatra vállalkozik, mert a poénok nála nem ülnek.  

Skorpió 

A Skorpió értékeli a szórakozást, de a vicceket mégsem tudja hová tenni. Miközben körülötte mindenkinek még a könnye is kicsordul egy jó poén hallatán, ő sokszor értetlenkedik, hogy mi olyan nevetséges. Sőt, mivel sokszor szó szerint veszi a dolgokat, nagyon könnyen meg is sértődik, ha úgy érzi, valaki élcelődik vele (akkor is, ha nem ő a poén tárgya). Az ilyen szituációkat felháborodással kezeli, ami elég kínos helyzeteket szülhet, így mindenki érdekében az a legjobb, ha vele szemben egyenes hangnemet üt meg az ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top