nlc.hu
Horoszkóp

Ezért ébred kipihenten ez a 3 csillagjegy

Ezért ébred kipihenten ez a 3 csillagjegy

A föld jegyűek számára most olyan ötletek következnek, amivel pihentetőbbé tehetik az alvást.

Bika

A kemény munkánál jobban csak a jutalmazást szereted. A munkád gyümölcsét most felejtsd el, és kényeztesd magad, mert megérdemled. Készíts magadnak egy bögre igazi forró csokoládét, csipetnyi csilivel. Engedj forró vizet a kádba, gyújts gyertyát. Lazító illóolajokkal tedd tökéletessé az estét, és élvezd, ahogy a csokoládé mennyei íze szétárad a testedben. Egy maja papnőnek sem lehetne tökéletesebb estéje!

Csillagjegyek és az ébredés

Fotó: Getty Images

Szűz

Nehéz lecsillapodnod, amikor egy munkanap véget ér. Máris a következőn kattog az agyad, nem marad abba a tervezés. Át kell kapcsolnod, de csak akkor tudsz, ha minden rendben van másnapra. Először írj listát, mivel kell majd foglalkoznod, aztán tedd el holnap reggelig. Készítsd elő a ruháidat, az ételt, amit beviszel. És ha minden rendben, ülj le a fotelba némi egészséges nassolnivalóval, és nézd a kedvenc sorozatodat. Csak semmi bűntudat, ez most csakis a te időd.

Bak

Munkamániás vagy, és szükséged van külső támogatásra, hogy kiszabadulj a teendők fogságából. Keress egy szimpatikus jógaprogramot, amit otthon végezhetsz. Mindenképp olyat válassz, aminek része a gyakorlás végén a meditáció, relaxáció. Amikor hazaérsz, igyál egy kis nyugtató gyógynövényteát, hallgass nyugtató zenét, és amikor felkészültél, jöhet a testedet megdolgozó ellazulás. Tanulj meg meditálni, ami a kemény hajtás közben napközben is jól jön majd neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top