nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a május

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók májusra

Májusban ezek a csillagjegyek különleges fordulatokra számíthatnak a munkájukban, a hivatásukban, a karrierjükben.

Bika

A pénz, az anyagi biztonság számodra különösen fontos értékek, s ebben a hónapban mindent megkapsz, amire csak vágysz. Megteremtheted, biztosíthatod magadnak a stabilitást. Nem mellesleg kapkodnod sem kell, nyugodtan, lépésről lépésre tervezd meg a jövőt, számolgass és találd ki a lehető legjobb megoldást. Nem mellesleg a Marsnak köszönhetően sokkal céltudatosabb és lelkesebb is leszel, szóval mindent bele, tiéd most a világ!

Siker és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Minden okod megvan a bizakodásra, hiszen a te karriered is sokkal kiegyensúlyozottabb és kiszámíthatóbb, mint korábban bármikor. Érdemes hosszú távban gondolkodnod, s ilyen jellegű befektetéseket, projekteket indítani, vállalni. Most a kockázatoktól sem kell tartanod, amibe fogsz, arannyá válik a kezedben. Biztosra mehetsz, bármi mellett is döntesz. Persze, ne hozz elhamarkodott döntéseket, mindent vizsgálj meg alaposan, mielőtt rábólintanál. Ha szükséged lenne segítségre, májusban erre is joggal számíthatsz. Hihetetlenül boldoggá tesz, amikor rájössz, milyen sokan szeretnek és támogatnak téged. A mostani céljaid mindenki javára válnak, s ettől leszel annyira sikeres.

Vízöntő

Májusban is tele leszel ambícióval, ötletekkel, s olyan céltudatos leszel, mint már régen. Úgy érzed, az energiád kifogyhatatlan, és ebben nem is tévedsz. Koncentráld az energiát egyetlen feladatra, nagyon fontos, hogy ne fecséreld fölöslegesen. Amibe teljes lelkesedéssel veted magad, abban nagyon sokat érhetsz el, s valójában bármit megvalósíthatsz, amiben igazán hiszel. Nem mellesleg a pénzügyeid is egyre jobban alakulnak májusban. Érdemes máris költségvetést készíteni, és végiggondolni a közeli és távolabbi jövőt. Nagy dolgokat érhetsz el, s nagyon meg is érdemled már a sikert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top