nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a villámrandik császárai

Ezek a csillagjegyek a villámrandik császárai

Vannak, akik még a párkeresés legelső fázisait is romantizálják, míg mások inkább a realitások talaján maradnak, és azon igyekeznek, hogy minél hamarabb kiderüljön, összeillenek-e a másikkal. Ezek a csillagjegyek a villámrandik mesterei.

Ikrek

Nem titok, hogy az Ikrek csillagjegyűek igazi társasági emberek, ami nem csak a baráti körükben mutatkozik meg. Az ismerkedések során is imádják a felfokozott tempót, az izgalmakat, és nem félnek olyan utakra sem lépni, ami számukra ismeretlen.

A villámrandik tökéletesek az Ikrek számára, ugyanis sok emberrel találkozhat rövid idő alatt, és még akkor is képes jól kijönni a helyzetből, ha nem talál párt magának, ugyanis számára kapcsolatépítésre is tökéletes alkalmak ezek.

Csillagjegyek és a villámrandi

Fotó: Getty Images/Westend61

Szűz

A Szűz kifejezetten realista, aki nem hisz a mesékben. Fantáziálni, álmodozni sem szeret, inkább a száraz tényeket helyezi előtérbe. Éppen ezért a randizások során sem szereti a felesleges köröket, a hatékonyságra koncentrál. Az Ikrekhez hasonlóan a Szűz is azt gondolja, hogy még akkor is nyerhet, ha éppen nem ismerkedik meg valaki olyannal, aki a társa lehet, hiszen új ismeretségekre mindig vevő.

Nyilas

Az örök optimista Nyilas az ideje nagy részében pörög, képtelen (és nem is akar) leállni, és az érzéseit is intenzíven éli meg. Akkor van igazán elemében, ha emberek között lehet, ha van, aki figyel rá, aki issza a szavait.

Szeret szórakoztatni, megnevettetni másokat, így ha megvan valakivel a közös hang, akkor is jól érzi magát egy villámrandin, ha már az első pillanatban tudja, hogy a vele szemben ülő nem élete szerelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top