nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Váratlan fordulat vagy érzelmi felszabadulás is jöhet – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. május 1-7.

Hirtelen, meglepő változást vagy nagy felébredést is hozhat a hét. Készüljünk fel a fordulatokra, ha jól vesszük az akadályt, biztonságban lehetünk.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Vezesd tisztán és átláthatóan a heti ügyeidet, különben előbb-utóbb következményekre számíthatsz. Nézz rá objektíven, egy kívülálló szemével a helyzetre, így könnyebb lesz elfogulatlan döntést hozni. Óvakodj a túlzástól a héten, bármiről is legyen szó. Ellenőrizd a kiadásaidat, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ne ijedj meg, ha be kell húzni a féket, a biztonságos tempó úgyis jobban fekszik neked, mint a féktelen száguldozás. Lehet, hogy történik olyasmi, ami miatt csalódottnak érzed magad, de keresd meg ebben a helyzetben is a lehetőséget – lehet, hogy ezzel időt nyersz. Legyél proaktív, meglepve ezzel a többieket!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Több változás jöhet a héten, akár hirtelen és akár olyan is, amire egyáltalán nem számítottál. Állj nyitottan és ugrásra készen, így a lehetőség, mely e helyzetekből fakadhat, nem röppen el melletted. Maradj nyugodt és kiegyensúlyozott, mert csak így leszel képes helyes döntést hozni.

Nő egy lábon

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A pihenésre és feltöltődésre is jusson időd a héten, mert szükséged lesz az eszedre és a szívedre is. Ha egyszer rosszul döntöttél, annak a legváratlanabb helyzetben és időpontban jöhetnek elő a következményei, de nincs minden veszve. Ha higgadt maradsz, mindezt tudod ellensúlyozni. Ugyanazt a hibát ne kövesd el kétszer!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Óvakodj a túlköltekezéstől, nehogy adósságspirálba keveredj. Lehet, hogy egy gáláns gesztus jól mutat a társaságban, de családod biztonságát sodorhatod vele veszélybe. Hirtelen lehetőségek adódhatnak, légy megfontolt, de vállald nyugodtan azt, ami előmenetelt sejtet. Kötelezd el magad kitűzött céljaid mellett.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Hirtelen rád törhet a zavar, lehet, hogy megijedsz dolgoktól, vagy csak félénkké válsz. Próbálj nyitott és befogadó maradni, fogadd bátran az újdonságokat. A változás kapujában állhatsz, bátran lépj be rajta. Lásd új szemmel a dolgokat, a híreket, ez kiszakíthat ugyan a régi világodból, de ezzel együtt egy új is feltárulhat előtted.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ha jól működsz, egy idő után még azok is követni fognak, akik eleinte kígyót-békát kiabáltak rád. Ez lendületed adhat, de némely dologgal bánj most óvatosan, pl. a pénzügyeiddel. Kerüld a tévhiteket és téveszméket, mert ezek olyan életmódváltásra vehetnek rá, melyek nem szolgálják a javadat. Nézz utána alaposan, mibe vágsz bele!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne engedj a hamis benyomásoknak, megtéveszthetnek és tévútra vezethetnek. Figyeld belülről fakadó mély érzelmeidet, hagyd, hogy felszabaduljanak és átjárják szívedet. A maguk egyszerűségében nyilvánítsd ki érzéseidet, nem kell őket felturbóznod. Segíthetnek, hogy enyhüljön sértettséged vagy megbántottságod.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A humorérzék és a könnyedség kisegíthet a bajból, mint már oly sokszor. Ne riasszon meg a változás, kíváncsiságod szokás szerint új utakra vezethet. De ne várd, hogy mindenre azonnali és kimerítő választ kapsz. Kapcsolataidat is érintheti a változás, de ha együttműködtök, nem érhet baj.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kitartóan követed céljaidat, de előfordulhat, hogy valami hirtelen vagy akár észrevétlenül megváltozik és most derül ki ennek a nagyságrendje és hatása. Ne aggódj, így vagy úgy, de működni fognak a dolgok. Te csak kövesd álmaidat és kitartásoddal úgyis megtalálod a módját, hogy el is érd őket.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Új állomások nyílhatnak életed valamely fontos területén. Ahogy lépsz előre, képzeleted segítségével álmodd meg a következő fejezetet. Lehet, hogy nem pont úgy sikerül, de segíteni fog, hogy ne vétsd el az irányt. Légy tisztában a tudásoddal, de azzal is, amit még csiszolnod kell, az idő és gyakorlás meghozza gyümölcsét.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Adj időt magadnak ötleteid végiggondolására és hosszabb távú elemzésére. Nem kell rögtön kimondani a gondolatodat, egyéb nonverbális módon is megüzenheted mindazt, ami fontos. Egyszerre egy dologra koncentrálj, nehogy elsodorjon a túlzott buzgóság vagy egy felelőtlen ígéret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top