nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, aki mindig visszakacsint az exére

3 csillagjegy, aki mindig visszakacsint az exére

Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé.

Mérleg

A Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

Csillagjegyek és az exek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz a praktikum és a megszokás embere, akinél az is könnyen megeshet, hogy igazán csak egyszer szeret az életében. Ahhoz a társhoz, akihez valóban közel kerül lelkileg és érzelmileg, teljes szívével kötelezi el magát, ezért pontosan a szíve fogja újra és újra visszahúzni hozzá, még akkor is, ha netán hosszabb szünetet tartott a korábbi párkapcsolatával.

Halak

A Halak csak nagyon kevés esetben tekinti örökre eldöntöttnek a szakítást. Ő a rózsaszín szemüvegen át nem igazán látja a régi sérelmeket, számára azok olyanok, mintha meg sem történtek volna. Könnyű dolguk van az exeinek, ha később mégis úgy döntenének, vissza szeretnék kapni egykori Halak szerelmüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top