nlc.hu
Horoszkóp
Visszautasíthatatlan csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen nemet mondani

Ezek a csillagjegyek egyszerűen lehengerlőek. Amit akarnak, mindig el is érik.

Nyilas

A Nyilas az egyik legfüggetlenebb, legszabadabb csillagjegy. Imád utazni, világot látni. És ki a társ, aki képes lenne visszautasítani néhány magas hegycsúcson, esetleg a legegzotikusabb országokban készített közös fotót? Kalandos, vagány természete a legvonzóbb tulajdonságainak egyike. Igényli a figyelmet, a változatosságot, az izgalmakat, de inkább csak később határozza el magát a párja mellett. Nagyon vidám és optimista típus, minden őrültségben benne van, imádja a humort, a szórakozást. Nem véletlenül tartozik a legcsábítóbb csillagjegyek közé.

Visszautasíthatatlan csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Guido Mieth

Bak

A Bak elsőre szigorú és visszafogottnak tűnő csillagjegy, aki nagyon komolyan veszi az életet. Magasak az elvárásai mind önmagával, mind a környezetével szemben. Annak ellenére, hogy sokan ellenállhatatlannak tartják őt, nagyon válogatós – persze van is miből –, és inkább kivárja a tökéletes társat. Talán pontosan ez a legszexibb tulajdonsága, hogy küzdeni kell érte, hiszen csöppet sem egyszerű elnyerni a szívét. Nagyon mélyen érző típus, de mindig tudja, hogyan viselkedjen, mennyit adagoljon magából, hogy kivételes vonzerejét tovább fokozza.

Vízöntő

A Vízöntő kétségkívül az egyik legintelligensebb csillagjegy, az is biztos, pontosan ez a tulajdonsága teszi őt bámulatosan szexivé. Bármilyen témáról lehet vele beszélgetni, könnyed, vidám, szórakoztató típus, aki nagyon kedveli a társaságot. Nem célja folyton a saját hangját hallatni, nagyon figyelmesen képes meghallgatni a többieket is. Okos meglátásaival szívesen segít, hiszen problémamegoldó képessége is zseniális. Mentális vonzereje mellett a hálószobában sem okoz csalódást, nyitott és szabad lélekként szívesen kipróbál bármit, ami szokatlan és egyedi. Nem véletlen, hogy őt sem könnyű visszautasítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top