nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Vajon milyen felfedezés vár rád a héten? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. május 8–14.

Lehet, hogy azonnal nem tudod megoldani a felmerülő problémákat, de ha figyelsz, olyan felfedezések várhatnak, melyek hosszú távú megoldásokat kínálnak.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Kedvező, ha most a saját személyes teredre koncentrálsz. Ha egyébként is örömödet leled a rendrakásban, rendezésben, akkor elemedben leszel. Szabadulj meg minden felesleges dologtól, tedd szellőssé és átláthatóvá a környezetedet. Most átértékelheted holmijaid érzelmi értékét is.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ez a te időd, önmagad teljesebb, kivirult változatát adhatod a héten. Erőid szárnyalhatnak, ugyanakkor vigyázz, hogy ne ess szokásos gyengeségeid egyikébe sem! Bocsásd meg magadnak, ha még nem vagy tökéletes, de némi erőfeszítéssel ezen a héten is egy lépéssel megközelítheted önmagad legjobb verzióját.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes arra figyelned a héten, hogy minél hatékonyabban végezd el a feladataidat, így több időt szánhatsz az igazán érdekfeszítő kérdésekre. Ne hagyd, hogy felesleges dolgokra menjen el a drága időd. Lehet, hogy keményen meg kell küzdened azért, hogy növeld önbizalmadat és gyarapítsd erőforrásaidat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Pozitív viszonyulásod egyengeti előtted az utat, fontos lenne megőrizned egész héten. Nyitott szemmel járj, hogy felfedezd a lehetőségeket. Arra is ügyelj, hogy másokkal való kapcsolatodban kiegyensúlyozott maradj, akkor is, ha a dolgok nem feltétlenül úgy történnek, ahogy eltervezted.

Nő ül a tájat nézve

Nő ül a kilátóban

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Számos lehetőség állhat előtted, mely segít rendezni anyagi helyzetedet, de persze ehhez te is kellesz. Akár még másokat is tudsz majd segíteni. Koncentrálj céljaidra és ne engedd, hogy érzéseid eltereljék a figyelmedet. Ha gondok adódnak, a rád jellemző nagyvonalúsággal próbáld megoldani.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Szánj időt minden fontos dologra, kellő előrelátással minden fontos dolog bele fog férni a napodba. Azért az alvásra és a kikapcsolódásra is készülj. Kipihenten mindent egyszerűbbnek látsz majd. Így a megfelelő kérdéseket is könnyebb lesz feltenni.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Érzékenyen érinthet, amit mások mondanak, vagy úgy érzed, hogy gondolnak rólad. Nézd meg eddigi tapasztalataid tárházát, és fantasztikus felfedezéseket tehetsz. Ha dönteni kell, eddigi tudásodra támaszkodhatsz. Gondosan mérlegeld, hogy a héten mire fordítod idődet és figyelmedet!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy fájó érzések törnek fel belőled, az is lehet, hogy megbántanak, de nézz e mulandó érzések mögé: vajon mit fedezhetsz fel mögöttük, mire tanítanak? Minden tapasztalattal csak gazdagabb leszel. Ha együttműködsz valakivel, vagy akár együtt dolgoztok egy projekten, az segít elsimítani a köztetek lévő feszültséget.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Koncentrálj heti céljaidra, ha szervezett vagy, minden sokkal gördülékenyebben fog menni. Szabadulj meg minden sallangtól, most könnyebb lesz elengedni a felesleges dolgokat. Ha valamire már nincs szükséged, de jó állapotú, keress neki új gazdát, aki örülni fog ennek a felajánlásnak.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd el magad, lazulj bele a dolgokba. A rád jellemző óvatosság úgyis megvéd majd a felmerülő veszélyektől. Magabiztosságod visz előre egész héten a kitűzött célod felé. Másnak lassú, fáradtságos hegymászásnak tűnhet a működésed, de te ezzel kiteljesíted erőidet és eléred céljaidat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Még ha hajlamod van is forradalmat csinálni életed bármely területén, múltbéli tapasztalataid megóvnak attól, hogy felelőtlen ígéretet tegyél. Lehet, hogy lassabban haladsz előre a vártnál, de erőfeszítésed és kitartásod új felfedezésekhez vezethet. Ha tanulmányokat folytatsz, azokat se hanyagold el.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a héten ki kell várnod a megfelelő pillanatot. Ezt korlátozásnak élheted meg, ami rendkívüli kihívást tartogat számodra. Valóban nem könnyű türelmesnek lenni, mégis a türelem vezethet el végül új felfedezésekhez. Barátságaid és kiegyensúlyozott emberi kapcsolataid ebben is a segítségedre lehetnek.

Ez is érdekelhet Fogyó Hold hatása Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top