nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon vadócok

Ezek a csillagjegyek nagyon vadócok

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megszelídíteni, megváltoztatni pedig egyenesen lehetetlen küldetés.

Vízöntő

Megfékezni vagy megszelídíteni egy Vízöntőt? Már maga az ötlet is vicces. Ezt a csillagjegyet ugyanis sosem tudod kalitkába zárni. Valódi menekülőművész, aki ha csak picit is úgy érzi, szorul a hurok a torkán, csapdába került, azonnal veszi a nyúlcipőt. Nem is érted, mi a gondja, mert te még egyáltalán nem érzed a korlátozást, amikor ő már alig kap levegőt. Azonnal lázad, ha valami másként történik, ahogyan elképzeli. A szabadság, a függetlenség a lételeme, akkor is szüksége van a szabad mozgástérre, amikor igazán szerelmes. Szóval, ha azt szeretnéd, hogy veled maradjon, engedj neki minél nagyobb teret.

Vadóc csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió számtalan trükköt ismer, hogy meggyőzzön, ő sosem fog megváltozni. Sosem fogod tudni megzabolázni, mert ő annál sokkal erősebb és határozottabb. Kettőtök közül az akaratát ő fogja érvényesíteni. Pontosan tudja, hogyan csavarjon az ujja köré, hogyan érje el nálad, amit akar. A szenvedélye letaglóz, az intelligenciájával sem tudsz mit kezdeni. Pontosan ismeri a gyenge pontodat, hiszen a lelkedbe lát. Minél inkább sarokba akarod szorítani, annál több erőt gyűjt magába, és annál inkább veri vissza a támadást. Nem tudod legyőzni, mert a Skorpió legyőzhetetlen. Inkább fogadd el és feltételek nélkül szeresd, abból nem lehet baj.

Kos

A Kos szenvedélyes, céltudatos és igencsak erős akarattal rendelkező csillagjegy. Őt biztosan nem tudod megállítani, amit a fejébe vesz, attól nem tántorít. Nem tudod meggyőzni, fölösleges energiapazarlás és időpocsékolás a saját véleményeddel ostromolni őt. Makacsabb és önfejűbb annál, mintsem hogy engedjen az akaratából. Megváltoztatni vagy megszelídíteni? Lehetetlen küldetés. Azonnal versenybe száll, mert imád küzdeni, márpedig ő sosem veszít. Mindig egy lépéssel előtted jár, és mindenre újabb és újabb indokot képes felhozni, csak bizonyítsa a saját igazát. Inkább hagyd rá, és akkor máris szent a béke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top