nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy rendkívül szenvedélyes

Ez a 3 csillagjegy rendkívül szenvedélyes

Ezek a csillagjegyek elragadóak, szenvedélyesek, tele vannak érzelmekkel.

Rák

A Rák nő titokzatos és kétségtelenül a legnőiesebb típus, pedig elsőre nem is igazán feltűnő. Nem is törekszik rá, hogy mindenki őt csodálja, pedig elképesztően szexi és csábító a kisugárzása. Az is biztos, hogy megmozgatja a férfiak fantáziáját, hiszen izgalmas, de teljesen kiszámíthatatlan a viselkedése. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, s bizony meghódítani sem egyszerű, de akinek sikerül, a leggondoskodóbb és szeretetteli partnerre talál benne. Néha kicsit gyerekesnek, naivnak tűnhet, máskor melankolikus és álmodozó, de épp ettől annyira szerethető.

Csillagjegyek és a szenvedély

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán nő tökéletesen tisztában van az értékeivel. A Rákkal ellentétben ő nagyon is szereti a feltűnést, és amikor mindenki őt csodálja. Ragyog, árad belőle a pozitív energia, nem lehet őt nem észrevenni. Kisugárzásának a férfiak képtelenek ellenállni. Nagyon csábító és szexi. Mint egy királynő, úgy viselkedik, s pontosan ilyen bánásmódot is vár a párjától. Mindenkit képes irányítani, s akkor a legboldogabb, ha a kedve szerint történik minden. Hajlamos az érzelmi drámákra, s ilyenkor nem a legszebb oldalát mutatja, de az is biztos, hogy szenvedélye, az élet iránti szeretete, nagyvonalúsága átragad a környezetére.

Skorpió

A Skorpió nő szíve tele van tűzzel, vérében van a szenvedély. Ellenállhatatlan, titokzatos, érzéki, nem mellesleg elképesztően szexi. Ő a végzet asszonya. Csak végletekben képes gondolkodni, vagy teljes szívével szeret, vagy ugyanilyen mélyen gyűlöl. Bárkit és bármit akar, mindig megszerzi magának. A visszautasítást nem ismeri, igaz, nem is tudnak a férfiak ellenállni a kisugárzásnak. Temperamentumos, rendkívül nőies és vonzó, de legalább ennyire birtokló és féltékeny típus is. Megégetik vele magukat azok a férfiak, akik nem annyira szenvedélyesek, mint ő, vagy meg akarják tartani mellette is a függetlenségüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top