nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiket továbblendít egy beszélgetés – Heti horoszkóp 2023. május 22–28.

A héten érdemes lenne kíváncsiságodat követned, sokat kommunikálni és játékosan venni a nehezebb dolgokat…

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten a megértés új szintjei tárulhatnak fel előtted, különösen, ha sokat beszélgetsz. Friss erők törhetnek elő belőled, melyekre akkor támaszkodhatsz igazán eredményesen, ha kreatívan használod őket. Fontos, hogy mozgásban maradj, még akkor is, ha úgy érzed, hogy aktivitásod ellenére nem haladsz látványosan előre.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ha óvatosan lépdelsz célod felé, az is igényel bátorságot, hiszen nem láthatod mindig előre az új helyzeteket. Ráadásul néha érdemes nagyobbakat is lépned. Utad során ne zárkózz be, hanem figyeld meg az új helyeket, beszélgess az emberekkel, így sok mindent szinte észrevétlenül megtanulhatsz.

Apa-fia beszélgetés

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten kiteljesítheted képességeidet. Szokott kíváncsiságoddal fordulj a világ, az emberek, az események felé. Gyűjtsd az információkat, hogy ne legyen sehol vakfoltod, beszélgess mindenkivel és gondoskodj róla, hogy a tudás szabadon áramolhasson. Ügyelj arra, hogy ezt a megfelelő helyen és megfelelő időben használd.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Hangulatod ugyan változhat, de nem mindegy, hogy ezt mennyire tudod lekövetni és irányítani. A legfontosabb, hogy légy tudatában ennek a változékonyságnak és beszéld ki magadból a feszültséget. Mély empátiád segít ráhangolódni a többiekre és a kommunikációt is könnyűvé teszi.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha érdeklődsz valami iránt, azzal friss energiát viszel oda. Kíváncsiságod és lelkesedésed átvisz a hét nehézségein, bátorságban pedig nem lesz hiány. Minél kerekebb a jövőképed, annál egyszerűbb lesz összeraknod az odáig vezető utat. Ne békétlenkedj a többiekkel, inkább kommunikálj, így könnyebb lesz megérteni őket és elfogadni a hiányosságokat.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem elég a lakást kiszellőztetni, napjaidat is szellősebbé kéne most tenned. Engedd el azt, amit megrekedtnek érzel, frissítsd fel új energiával az életteredet. Vedd játéknak most azokat a dolgaidat, melyek nyomasztanak, hátha úgy kevésbé nehezednek a válladra. Bátran beszélgess, ne zárkózz be, hanem kommunikálj a többiekkel!

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Érdeklődésed visz előre. Ha valahol elakadnál, a lelkesedés és az öröm lendít majd át az akadályon. Fontos, hogy ne állj meg, maradj mozgásban, engedd el a régit és fogadd nyitottan, ami következik. Kérdezz és beszélgess! Lehet, hogy mindez változással és átalakulással jár, de ez visz a jövőd felé.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Változás, mozgás, pezsgés jöhet. Igyekezz könnyedén venni a formák változását, a szabályok alakulását. Te szabadon mozoghatsz e változások közepette, de ettől még belül maradhatsz kibillenthetetlen. A kommunikáció segít a legtöbb helyzetben.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Fedezz fel újdonságokat akár a munkádban, akár magánéletedben vagy kedvenc hobbid területén. Ez új kapukat nyithat meg előtted és ha nem is lépsz be rögtön ezek egyikén, a lehetőség adva van előtted, hogy izgalmas utakra találj. Nem kell egyedül indulnod, beszélgess erről szeretteiddel!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten lesz mit tanulnod! Keress magadnak új érdeklődési kört, fedezz fel izgalmas témákat. Megkönnyítheted a saját dolgodat, ha bátrabban kommunikálsz a többiekkel. A szavak ajándéka, hogy megoszthatjuk egymással a bennünk rejlő jót és kapcsolatokat alakíthatunk ki.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Jelentős lépést tehetsz a kapcsolataidban. Ebben sokat segít a nyílt kommunikáció és egy kis játék. Ha feszélyezettnek érzed magad, találjatok olyan időt, olyan terepet és körülményeket, amikor ez egy kicsit oldódni tud. Ez önértékelésedet is megváltoztathatja, remélhetőleg pozitív irányban.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Gyűjtsd a mindenhonnan áradó információkat, gondolj végig mindent alaposan és így próbáld ezeket egyesíteni, szintetizálni. Eljött a mély beszélgetések ideje, akár fel is kereshetnéd azokat, akikkel már régen kommunikáltál. Lehet, hogy egy helyzetben neked kell mutatnod az utat, vállald fel ezt a felelősségteljes pozíciót.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top