nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket kemény feladat elé állítja a június

Ezeket a csillagjegyeket kemény feladat elé állítja a június

A horoszkópból pontosan kiderül, mi az, amiben az élet nehézséget okoz a számukra.

Skorpió

Két dolog történhet a párkapcsolatodban: soha nem látott harmónia köszönt rátok vagy olyan viszály és konfliktus kerekedik, amit most talán elképzelni sem tudsz. Úgy érezheted magad a szerelmi életedben, mint akit gyomorszájon vágtak. Talán már hosszabb ideje érzed a feszültséget, ne lepődj meg, amikor az júniusban elemi erővel robban ki belőled, robban közöttetek. A családban is konfliktusokra és meg nem értésre számíthatsz. Ha még egyedül élsz, nem találod a helyed, és az ismerkedés is nehezedre megy. Nem érdemes erőltetni, az év második felében sokkal kedvezőbb és nyugalmas időszakot ígérnek a csillagok. Inkább próbáld meg valahogy túlélni ezt a hónapot, hiszen csodás lehetőségek várnak még rád.

Nehéz június a csillagjegyeknek

(Fotó: Getty Images)

Halak

Az a helyzet, a május az idei év legrosszabb hónapja lesz a Halak számára. Te sem találod a helyed, azt sem tudod, hol húzódnak a határaid, nem érzed a lábad alatt a talajt. A munkahelyeden váratlan nehézségekbe ütközöl. Amit korábban könnyedén kiráztál a kisujjadból, azok a feladatok most dupla terhet rónak rád. Nem érted, mi történik veled, mi zajlik körülötted, a kollégákkal sem igazán találod a hangot. Jobb, ha nem is nagyon keresed, inkább húzódj vissza a saját biztonságos világodba. Ennél többet biztosan nem tehetsz. Júniusban gondold át alaposan, mire költesz, mert a pénz inkább megy, mintsem jönne, több váratlan és igencsak bosszantó kiadás nehezíti a napjaidat. A jó hír, hogy a nyár rohamosan közelít, és onnantól nyugalmasabb és sokkal boldogabb időszakot ígér a horoszkóp.

Szűz, egy jótanács: Mindennél fontosabb, hogy június második felében elsősorban magaddal törődj, mindazzal, ami neked fontos, ami téged tölt, különben nagyon nehéz napok és hetek várnak rád. Pihenj, regenerálódj, amennyit csak lehetséges. Megerőltető és erőt próbáló feladatok elé is állíthat az élet.

Ti is érzitek már magatokon, hogy nem indul majd egyszerűen a nyár? Ha nem, akkor épp itt az ideje felkészülni rá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top