nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon öntudatosak

Ezek a csillagjegyek nagyon öntudatosak

Valamennyien más és más dologban tudatosak, de az biztos, másként tekintenek a világra és a saját dolgaikra is.

Skorpió

Talán nem is annyira meglepő, hogy a Skorpió a legöntudatosabb jegyek egyike. Vizes csillagjegy, ezért nagyon érzelmes és mélyen érző típus. A távolságtartó Halaktól és a szeszélyes Ráktól abban mindenképpen különbözik, hogy határozottabb és sokkal tudatosabban kezeli az érzelmeit. Sőt, nála nagyon gyakran nem tudni, valóban azt mutatja-e kifelé, amit a lelkében érez. Elemző típus, aki nemcsak másokat figyel meg alaposan, de a saját érzelmeit is folyamatosan vizsgálgatja, hogy megértse, mégis mi zajlik le benne. Szenvedélyes csillagjegy, de még a szenvedélye sem veszi el a józan eszét. Inkább önmagát rombolja, de az érzéseit kézben tartja. Amikor robban, akkor is pontosan tudja, miért robbant fel. Könnyen befolyásol és manipulál másokat, és ezt is teszi. Mindenkor eléri a célját.

Öntudatos csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz nagyon keményen dolgozik, gyakorlatias és elemző típus. Minden bizonnyal ő valamennyi főnök kedvence, hiszen szorgalmas, maximalista, fáradhatatlan és nagyon megbízható. Amikor a munkáját elvégezte, hajlamos lehet a szerénységre. Az Oroszlánnal ellentétben nem igazán szereti, amikor dicsérik vagy körülrajongják, könnyen zavarba jön a szép szavaktól, a megkülönböztetett figyelemtől. Annak ellenére, hogy távolságtartónak tűnik, nagyon sok érzés lappang a Szűzben is. Mindenkor fegyelmezett és nagyon tudatos, és mindig arra törekszik, hogy megtartsa az önuralmát. Talán már túlzottan is öntudatos, talán már kicsit lazábban is viselkedhetne. A Szűz önmagával a legkeményebb. Magasra helyezi a mércét, az elvárásai önmaga felé a legmagasabbak. Nem mások előtt akar a legjobb lenni, önmagának akar folyton és folyton bizonyítani.

Mérleg

Bármilyen furcsán is hangzik, de a nehezen döntő és gyakran bizonytalan Mérleg a legöntudatosabb valamennyi csillagjegy között. És azért, mert a harmóniát keresi az életében és önmagában. Tudatosan törekszik rá, hogy megtalálja magában a lelki békét. Diplomatikus, igazságos, szereti a nyugalmat, a rendet, nagyon barátságos, kedves típus. Elképesztő érzékkel rendelkezik, hogy a dolgokat mindkét oldaláról lássa, haragosok között is nagyon gyorsan békét teremt, gyorsan észreveszi a hibákat, a problémák gyökerét. A saját élete kuszaságában nem mindig találja a kiutat, de folyamatosan törekszik rá, ezért előbb-utóbb sikerrel is járhat. A harmónia, az egyensúly a legfontosabb értékek a számára, ezért ezt a törekvését nem lehet öncélúnak nevezni, ráadásul erősen inspirál vele másokat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top