nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Rakd össze a kirakós darabjait! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. május 29-június 4.

Nézz rá felülről az egészre, meg kéne próbálni egy egyensúlyi állapotot találni és meglátni a teljességet.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Próbáld mérsékelni heves reakcióidat. Képzeld el, hogy ami neked egy érzelemdús kijelentés, az mások szemében elsöprő erejű támadásnak is tűnhet. Persze senki nem tudhatja minden pillanatban figyelemmel kísérni a másik lelkében zajló változásokat, de némi visszafogottsággal csodákra lehetsz képes.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ahogyan környezetedet tökéletes érzékkel széppé varázsolod, úgy próbáld háborgó érzéseidet is harmonizálni. Utóbbi persze sokkal nehezebb, ne keseredj el, ha elsőre nem sikerül. Nem kevés bátorság kell ahhoz, hogy felfedezd életed új szegletét, ráadásul ehhez néha egy előző fejezetet le kell zárni, ami most különösen nagy kihívás lehet.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Számtalan frekvencián, változatos módokon tudsz kapcsolódni a többiekhez. Az benne a kihívás, hogy meg kéne találni ehhez a legmegfelelőbb érzelmi töltést. Fedezd fel önmagadban ennek lehetőségét és ami a legfőbb, hangolódj rá a többiekre, és kerülj minden agressziót.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A kor előrehaladtával egyre gyarapodnak tapasztalataid és a kapcsolatokban is egyre inkább elmélyülhetsz. Ha úgy érzed, eltévedtél vagy nem találod az utadat, nézz rá nyugodtan az egészre, mintha egy kirakós darabjait szeretnéd összerakni. Minél jobban rálátsz, annál jobban kirajzolódik a kép.

Puzzle darabok

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A jó hír, hogy kreativitásod, tüzes erőd csúcsra járathatod. Amire viszont ügyelned kéne, hogy mérsékelt heves reakcióidat, különösen az agresszió bármely fajtájától kéne most óvakodnod. Lehet, hogy valami nem várhat és te tűkön ülsz, mégis adj a dolgoknak és folyamatoknak átfutási időt!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Mérd fel heti terveidet és kapcsold össze anyagi és időbeli erőforrásaiddal. Még szerencse, hogy ezeket józanul és reálisan át tudod látni, így nem mész bele egy veszélyes és borotvaélen táncoló projektbe. Kellő időt tervezz mindenre és ne feledkezz meg a pihenésről sem…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Szenvedéllyel vesd bele magad az alkotásba, legyen szó munkáról, hobbiról vagy akár csak egy új recept kipróbálásáról. Tedd oda magad, ha kihívás jön szembe! Nem kétséges, hogy erőfeszítést kell tenned a héten, de csak így tudod magabiztosan követni céljaidat és megvalósítani álmaidat. Minden kis lépést becsülj meg!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Fedezd fel belső világodat és szánj időt arra a héten, hogy együtt légy önmagaddal. Ehhez csak egy kicsit kéne visszahúzódnod, kiszállni a napi pörgésből és lecsendesedni. Új színek, új nézőpontok tárulnak majd fel előtted ennek segítségével. Magad és mások számára is hagyd nyitva a kapukat.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Igazságkeresésed jó irányba vezet, ha nem is lesz az út sétagalopp… Igyekezz az ismert tények alapján a lehető legbölcsebb döntést meghozni, ami hosszú távon is egyengeti utadat. Lehet, hogy ehhez le kell zárnod valamit a múltadból, de ez vezethet majd új kapuk nyitása felé.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Merj kezdeményezni, néha nem elég, ha csak a jól kitaposott ösvényt követed, bármilyen kitartással és erőfeszítéssel teszed. Közben tanulj, gyűjtsd az információkat, hogy ne vakon kelljen döntéseket hoznod. Ha kicsit hátrébb lépsz, a teljes képet láthatod és így összeállhatnak a kirakós darabjai kerek egésszé.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Szánj időt a helyzet felmérésére, mielőtt beleveted magad egy új projektbe. Képzeleted sokkal gyorsabban repíthet előre, mint ahogy az anyagi dolgokkal követni tudod azt, ezért konkrét lépéseket lenne jó kitűznöd a hétre. Most minden apró részletre érzékeny lehetsz, fordítsd ezt a javadra.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Éleszd fel magadban a tüzet, ami segít, hogy a héten célirányosan haladj előre. Megvan benned az erő, csak a megfelelő motivációra kell rátalálnod, ami akkor is segít továbblépni, ha akadályba ütköznél. Tedd meg azokat a változtatásokat, melyekről tudod, hogy most aktuális számodra és segít.

Ez is érdekelhet Csilagjegyek és a 7 év Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top