nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 2 csillagjegy júniusban bármit elérhet

Ez a 2 csillagjegy júniusban bármit elérhet

A nyár első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik.

Rák

A Vénusz káprázatos energiákat szór rád június első felében, amíg a jegyedben tartózkodik. Rák jegyűként nem véletlenül ragyogsz, és nem véletlenül érzed magad olyan csodásan, mint már nagyon régen. Most egyszerűen minden tökéletes és minden nagyon jó. Mindenkinek feltűnik a varázsod, a kisugárzásod, hihetetlen mennyiségű bókot gyűjthetsz be mostanában. A Nap a spirituális energiákat ébreszti fel benned, továbberősítve empátiádat, az intuíciót, nem beszélve a gyógyító képességedről, hogy majd június 21-én szépen lassan átvonuljon a jegyedbe. Viszont figyelj most tudatosan az energiavámpírokra, mert igencsak sokan gyűlhetnek köréd. Gondold meg, kinek szavazol bizalmat. Mindent egybevéve különleges hónap és még különlegesebb születésnap áll előtted.

Nyár és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg

Mérleg jegyűként az elmúlt hónapok kemény próbatétel elé állíthattak a karrieredben és a pénzügyekkel kapcsolatosan. Június végre az a hónap lesz, amikor megérdemelten arathatod le a kemény és kitartó munkádért járó gyümölcsöket. A Mars ráadásul izgalmakat, vidámságot, könnyedséget, kreativitást csempész az életedbe, így ismét boldognak és sikeresnek érezheted magad. A kedvező bolygóállásnak köszönhetően visszatér az optimizmusod, a pozitív életkedved, amely kihat a magánéletedre és a munkára is. A Vénusz a társasági eseményeket lendíti fel, míg a Neptunusz az egészségedre hat most kifejezetten jótékonyan. A június 26-i telihold és a Szaturnusz hátráló mozgása családi vitákat jelez. Abban a néhány napban semmiképpen se cselekedj ösztönből, légy körültekintő és meggondoltan hozz fontos döntéseket. Fogadd meg a tanácsokat és káprázatosan sikeres hónapra számíthatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top