nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Nyugodtan hömpölygő érzelmek várnak – Szerelmi horoszkóp 2023. június 24-25.

Ne rohanjatok sehová, most a nyugalom, higgadtság ideje jön. Ha bármi baj történik, a józan ész szavára hallgassatok! A kritika most veszekedéshez vezet…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lásd meg párodban a különlegességet, idézd fel azt a pluszt, ami miatt annak idején végérvényesen beleszerettél. Bármennyi ideje vagytok együtt, bármit is terveztetek hétvégére, arra is maradjon idő, hogy nyugodtan, békésen beszélgettek. De ne akard közben azt erőltetni, hogy ugyanazt tegye, amit te jónak látsz.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó, ha találtok a hétvégére közös tevékenységet, de ez nem jelenti azt, hogy minden személyes hobbidat meg kell mással osztanod. A hétvégén erőd teljében lehetsz, ami az alaptulajdonságaidat illeti, most például szinte semmi nem zökkenthet ki nyugalmadból és a nehéz helyzetekre is megfontoltan tudsz reagálni.

Senior szerelmespár

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy támadni fognak párod miatt vagy esetleg ő lesz kitéve valami kellemetlenségnek. Légy szilárd és biztos támasza, ne tűnj el előle, ne is lazáskodd el a dolgot, mert ez megrendítheti a beléd fektetett bizalmát. Nem kell tökéletesnek lenned, de a tőled telhető legtöbbet tedd meg érte és kettőtökért.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha szingli vagy, merj kilépni a megszokott körödből, hogy több esélyt adj az ismerkedésnek. Ha kapcsolatban vagy, vértezd fel magad kellő belső nyugalommal és főleg derűvel. Így nehezebben (vagy egyáltalán nem) billent ki majd egy szerencsétlen megjegyzés, egy türelmetlen hangsúly, ami igazából nem is rád vonatkozik, csak fáradtság vagy figyelmetlenség okozta…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy te tudod, hogyan kéne jól csinálni, mégse kritizáld fennhangon kedvesedet, inkább tartsd meg magadnak a véleményed, bármennyire is kikívánkozik! Inkább kedvességgel és figyelmességgel halmozd el, meglátod, hogy változik a ború derűvé és milyen más minőségűvé alakul az egész hétvégétek…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jöhetnek számodra próbák a hétvégén, de ugyanakkor a megoldás is felderenghet, illetve olyan rejtett erőid, melyekről nem is álmodtál. Vállald fel magad, lehet, hogy ezzel párodat is lenyűgözöd. Merj belső nyugalmadra és higgadtságodra támaszkodni, ezek biztos támaszként védelmeznek mindkettőtöket.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bulit, partit, kerti sütögetést is szervezhetnétek a hétvégére. Kettőtök szilárd kapcsolata fogja biztosítani az alaphangulatot, a megbízhatóságot, egyben a nyitottságot és kötetlenséget is. Ezzel segíthettek annak, aki esetleg rágörcsöl a dolgokra. Ha pedig kettőtök közül teszi ezt valaki, a másik maradjon higgadt és nyugodt, hogy megmaradjon biztos támasznak.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kompromisszumot kéne kötnöd bizonyos dolgokban, néha szükség van ennyi engedményt tenni. Különösen akkor, ha szeretett párodról van szó… Ettől még megőrizheted szabadságodat, egy harmonikus kapcsolat két szabad ember szövetségéről szól.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy adódik, bátran beszélhetsz érzelmeidről, akár belső változásaidról kedvesednek. Egyenességed és nyíltságod egyszerűsíti a kommunikációtokat, jó, ha nem mész bele a párkapcsolati játszmák valamelyikébe. Lehet, hogy nem haladhatsz a saját tempódban, de most a türelemé és higgadtságé lesz a főszerep.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csak annak adj utat kifelé, ami kedves, ami szeretetteli és amivel biztosan nem bántod meg a párodat. A kritika a legnagyobb libidógyilkos… Lásd a jót és maradj a jelenben. Élvezd a pillanat adta örömöket és ne görcsölj se a múlton, se a jövőn.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legyen hétvégén időtök az alapos és elmélyülős beszélgetésekre. Gondold át higgadtan és józanul, hogy mit szeretnél neki mondani, könnyebb lesz így pontosan megfogalmazni. Azért egyéb programot is szervezhettek, lehet egyszerű is, csak az a lényeg, hogy mindketten örömmel vessétek bele magatokat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Türelemmel reagálj kedvesed felvetéseire. Veletek van a fény és az öröm, kár lenne elrontani. Aggodalmaidra valószínűleg akad megnyugtató válasz, hallgass a józan ész szavára, ahelyett, hogy egy érzelmi örvénybe süllyedsz bele. Nehogy lerántsd a párodat is, inkább maradj a felszínen te is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top