nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nehézségekre számíthatnak a jövő héten

Ezek a csillagjegyek nehézségekre számíthatnak a jövő héten

Várhatóan nem ez lesz életük legfelhőtlenebb hete.

Kos

A Kosnak hiányérzete támad, vagy olyan helyzetekkel találja magát szemben a jövő héten, amik tükröt tartanak elé és sok hibájára rávilágítanak, fontos dolgokkal kapcsolatban, miket rosszul csinált vagy elszalasztott. Nem lesz kellemes, de sokat tanulhat belőle.

Ezek a csillagjegyek nehézségekre számíthatnak a jövő hétenBika

Mint tudjuk a Bika nehezen mozdul, a következő héten viszont erősen szorongatni kezdik majd azok a helyzetek, amikből már régen ki kellett volna lépnie, vagy, amiket meg kellett volna lépnie. Vajon hogyan reagál erre? Egy biztos, nem érdemes tovább halogatnia.

Bak

A Bak pechsorozatra számíthat a jövő héten. Nagy valószínűséggel valahogy sehogy sem úgy fognak alakulni a dolgai, ahogy tervezte, vagy, ahogy szeretné. Ne essen pánikba, ez a helyzet rugalmasságra próbálja őt tanítani.

Van, akinek jól alakul:

Halak

A Halak egy nagy vágya beteljesülése felé tart, ezt már tudja is, és igazán élvezi az utolsó lépéseket a vágyott dolog felé. Lehet ez már megtervezett dolog például esküvő vagy nyaralás. Vagy valami olyan is, ami még megfoghatatlan, de érzi, hogy érkezni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top