nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Tettre kész energiákkal felvértezve – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. június 26-július 2.

A nyári pezsgő energiák támogatnak, erősítenek. Vesd bele magad az aktivitásba!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten semmiképp se pazarold az energiáidat haszontalan feladatokra, koncentrálj inkább a lényegesekre. Ne engedj az időrabló tevékenységeknek sem, melyek fontosnak tűnnek, és olyan, mintha ezerrel pörögnél, de kérdés, hogy van-e a dolognak értelme, különösen hosszú távon.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Adj teret vonzerődnek, erősítsd kapcsolataidat. Beszélgess olyanokkal, akikkel eddig alig. Ha egy ötletedet szeretnéd megvalósítani, ne várj passzívan, inkább aktivizáld magad és járj utána, hogy milyen lehetőségeid vannak. Kapcsolataidban adj nagyobb teret a másiknak, sőt, a személyes teredben is közelebb engedheted szeretteidet.

Ugró lány kutyával

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes lenne átgondolnod pénzügyi stratégiádat. Ha kitűztél egy célt ezügyben, vedd komolyan és tartsd szem előtt törekvéseidet, bár a módszer változhat a körülmények függvényében. Ezen a téren bízz jobban a szigorú adatokban, mint szárnyaló képzeletedben, nehogy durván a földre rántson a valóság…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Most aztán itt az ideje pörögni, kedves Rák, emeld fel a fejed és nézz céljaid felé. Sőt mi több, indulj is el feléjük! Lehet, hogy egy érzelmi mocsárból kell kiszakadnod, de hidd el, érdemes erőfeszítést tenni. Fogadd el a feléd nyújtott baráti kezeket. Akkor láthatsz tisztán, ha kilépsz a szokásos köreidből és józanul, tettre készen méred fel a helyzetet.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A sok pörgés után kicsit visszafogottabb, de azért aktív idő jöhet, használd ezt fel, hogy minden ügyed végére járj, hogy nyugodtan lépj az előtted lévő nyári hónapokba. Most módszeresen haladhatsz feladataiddal. Így olyan dolgokra is juthat időd, amelyeket szeretsz, de év közben valahogy elmaradnak, nem férnek bele a napirendedbe.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne becsüld alá megérzéseidet. Néha túl kell látni a feladatlistákon és egyszerűen intuíciódat követni. Talán most a nyári időszakban több lehetőséged nyílik erre, engedd ezt meg magadnak! Menj aktívan arra, amerre nemcsak érdeklődésed, hanem vonzalmad és lelkesedésed hív, új utak tárulhatnak fel előtted.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ha hiányt érzel valamelyik életterületeden, ne várj arra, hogy magától megváltozik a helyzet, vesd bele magad aktívan a megoldás keresésébe. Több út is nyílhat előtted, de ne tölts túl sok időt és energiát a döntésre, hogy melyiket kéne választani. Inkább indulj el az egyiken és a haladásra koncentrálj.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha utazásban gondolkodsz, keresd az egyszerű megoldásokat, nem minden a pénztől függ. Akadhatnak lehetőségek, barátok, akik segítik álmod megvalósulását. Persze azért te is tégy meg minden tőled telhetőt. Ha túl távoli a cél, tűzz ki magad elé közelebbi mérföldköveket.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Kalandvágyó szellemed biztos fülön csíp minden adódó lehetőséget. De jobb lenne, ha a minőséget helyeznéd előtérbe a mennyiséggel szemben, összességében jobban jársz. Intenzív, aktív időszakban lehetsz, de fontos, hogy a napi pörgésben ne téveszd szem elől a hosszú távú céljaidat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár képes vagy egyedül is bármit elérni, amit kitűztél magad elé, ne becsüld le az összefogás erejét. Nézz körül, hogy kikkel lehet, érdemes szövetkezni, találhatsz olyat, legyen szó pár- vagy munkakapcsolatról, akivel harmonikusan kiegészítitek egymást. Ha pedig már van párod, együttműködésetek csak erősíti kapcsolatotokat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A nyár talán tágabb lehetőségeket adhat, hogy megváltoztasd szokásaidat, legyen szó az étkezésről, mozgásról, életmódról. Apró lépések is elvezethetnek célodig, de a legfontosabb, hogy tényleg lépned kell! Feladatvállalásodban csak olyanra mondj igent, aminek látod a helyét és idejét.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Izgalmas és pörgős időszak jöhet, telve a nyár minden energiájával. Hangold magad erre és energikusan vesd bele magad az aktivitásba. Lehetsz bátran kezdeményező, ha engedsz az elvárásokból, könnyedebben pörögnek a dolgok. Vedd észre a szerencsés helyzeteket és fordítsd céljaid elérésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top