nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek,akiktől képtelenség elszakadni

Csillagjegyek,akiktől képtelenség elszakadni

Tudod, hogy nem jó a párkapcsolat, de félsz elveszíteni a másikat, és próbálod magad meggyőzni: mégis ő az igazi.

Bika

Imád téged, és mindent elkövet azért, hogy a kapcsolat élvezetes legyen. Aztán egy idő múlva mindent ő csinál, mert ő úgyis jobban csinálja mindenkinél. Nem kapsz levegőt mellette, és nem ösztönöz semmi, hogy tegyél a kapcsolatért. A végén ő akar elhagyni, mert unalmassá válik neki: de ekkor kezdődik az igazi huzavona. Nem bírsz elszakadni tőle, a kényelemtől, ő pedig még remél, hogy valami megváltozik. De csupán az időt húzzátok.

Csillagjegyek és a szakítás

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az első pillanattól azt érezteti veled, hogy együtt uraljátok a világot. Ragyogás, luxus, csodás élmények, hatalmas bulik, óriási szerelem. Bókol, elhalmoz a szerelmével, őrült energiájával téged is teljesen felvillanyoz. Aztán egyszeriben vége szakad mindennek. Máshol keresi a boldogságot, te pedig úgy érzed, mint akit egy üres szobában hagytak, ahol lekapcsolták a villanyt. Leskelődsz utána, követed a közösségi oldalait, nem tudod felfogni, hogy vége.

Szűz

Maximalista, aki a párkapcsolatától sem vár el kevesebbet. Együtt tökéletes az életetek, ha bármi gond merül fel, arra is van megoldás, hogyan fedjétek el a hibákat: senki meg ne lássa. Te is elhiszed, hogy a legjobb embert találtad meg, és azt is, hogy egy kapcsolat ilyen. Aztán ha a Szűz talál egy még tökéletesebb párt, búcsút int neked. Ott maradsz összetörve, és még sokáig keresed magadban a hibát, és követeled tőle üzenetekben, levelekben: mit rontottál el?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top