nlc.hu
Horoszkóp

Ezt hozza a július a Tarot szerint

Ezt ígéri a július a Tarot és a számmisztika szerint

Szinte hihetetlen, de máris eltelt az idei év fele. Nézzük, mit hoz a július!

Számmisztikailag fontos hónap elé nézünk, nagyot fejlődhetünk, de ezért tennünk is kell.

Dupla hetes

A 2023-mas év száma a hetes (2+0+2+3=7), július pedig hetedik hó, így a szám ereje duplán érvényesül a hónapban. A hetes szám a határok száma, ami arra utal, hogy ideje felállítani az egészséges énhatárainkat, elhatárolódni mindentől, ami már nem szolgál minket, valamint itt az ideje meghatározni, hogy mi az, amit igazán szeretnénk.

Ezt ígéri a július a Tarot és a számmisztika szerintA Tarotban a hetedik lap a Diadalszekér. Egy szekér száguld előre a meghatározott célja felé, miközben a hajtójának egyenesben kell tartania a fekete és a fehér lovat, amik húzzák a szekeret, ők a kettősségre és kétségre is utalhatnak, egyensúlyban kell őket tartani, fontos tudni, hogy egy lóval nem érne célba a szekér.

Extra fejlődési lehetőség

Ha a két hetest, az év és a hónap számát összeadjuk tizennégyet kapunk, ehhez a Mértékletesség kártyája tartozik a Tarotban, Egy Angyal vizet önt át egy ezüstkorsóból egy aranykorsóba, mindez szintlépést, fejlődési lehetőséget jelent. Fontos megjegyezni, hogy amíg a Diadalszekér gyors és dinamikus változásra, haladásra utal, addig a Mértékletesség lassú és szinte észrevétlen, de mélyreható fejlődésre.

Hogy mit jelenthet mindez? Ha Ügyesek vagyunk a határállításban és a céljaink helyes meghatározásában, ebben a hónapban komoly haladásra és fejlődésre számíthatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top