nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Érzelem és szenvedély – Szerelmi horoszkóp 2023. július 8-9.

Romantikus érzelmek és elsöprő szenvedély is jöhet a hétvégén, tápláljátok mindkettőt, akkor jó, ha kéz a kézben járnak.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton akár meglepő mélységű érzelmek törhetnek rád, ne szégyelld, inkább találd meg a módját, hogy párod tudtára add. Vasárnap pedig eljön a te napod, minden energiád, tettvágyad, hajtóerőd felbuzoghat, kezdeményezz hát egy szuper szerelmes programot, lenyűgözheted kedvesedet.

Szerelmespár

Fotó: Getty Images

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sose add fel a reményt. Ha nehéz döntés előtt állsz, kérj időt magadnak, hogy minden oldalról megvizsgáld a dolgot, de ne feszítsd túl a másik idegeit. Jól teszed, ha előre gondolkodsz és irányt is mutatsz kettőtöknek, de ne ragaszkodj mindenáron csak a saját elképzeléseidhez.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantikus vágyaidat kiélheted szombaton, legérzelmesebb álmaidat is magad elé képzelheted és kitalálhatod, hogyan is lehetne megvalósítani. De kedvesedet semmiképp se hagyd ki ebből az álomból, ő is legyen aktív részese és megalkotója a hétvégi történéseknek.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmes és akár szentimentális szombat vár, ne engedd, hogy jókedvedet bármi is megszegje. Mély beszélgetések várhatnak rátok, de ezzel csak jobban megismeritek egymást és a másik belső hajtóerőit, és erősíthetitek a köztetek meglévő köteléket.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély és egyben izgalmas dolgok, érzelmek jöhetnek, melyek hatására akár még többet megtudhattok egymásról pároddal. Persze csak akkor, ha valóban figyelsz rá, ha a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet. Ezek alapján érdemes tervezgetnetek a jövőt, s elhinni, hogy a lehetőségek végtelenek.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzelmeket, finom vonzalmat, meghitt beszélgetéseket hozhat a szombat, hidd el és engedd meg magadnak, hogy mindez igaz lehet, vagyis ne rontsd el a dolgot fölösleges aggódással vagy szőrszálhasogatással. Ha sikerül, a szenvedély is könnyebben lobban lángra.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keress közös célokat kedveseddel, lehet ez pont erre a hétvégére szóló, de akár hosszabb távban is gondolkodhattok, ahol most teszitek meg az első közös lépéseket. A csapatmunka különleges jó hatással lesz nemcsak kapcsolatotokra, hanem a hétvége hangulatára is, felerősítheti a mély érzelmeket és az őszinte vonzalmat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meghittséggel indul, vad szenvedéllyel folytatódhat a hétvége, amibe teljes szívvel és pezsgő ötletekkel vetheted bele magad. Arra ügyelj, hogy maradjon idő, időtök egy kis megállásra, akár kettesben, hogy megnyugodjatok és regenerálódjatok. Mi az, ami mindkettőtöket feltölt?

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat még a visszafogottabb, romantikus programoké, de vasárnapra tervezzetek nagy nyári pörgést, igazi fesztiválhangulatot, akkor is, ha csak kettesben töltitek a napot. Persze, ha megtehetitek, mozduljatok ki, mozogjatok, bulizzatok, és csak az estét töltsétek édeskettesben…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat lehet még a visszahúzódásé, a közös bekuckózásé, de vasárnap mindenképp vedd rá magad és mozdulj ki kedveseddel. Ez most az újítás ideje, próbáljatok ki valami eddig ismeretlen dolgot, látogassatok el olyan helyre, ahol még sosem jártatok, kóstoljatok olyat, amit eddig soha – élvezd a kalandot!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az érzelmek és szenvedélyek egyaránt feltörhetnek a hétvégén. Vigyázz, hogy ezek hatására nehogy elveszítsd lábad alól a talajt. Segít, ha pároddal valamilyen kulturális programot céloztok meg együtt, utána pedig jöhet a romantika és a szenvedély édeskettesben.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat lesz a te napod, igazi érzelemdús, kellemesen áramló energiákkal telített időszak. Igyekezz erre ráhangolódni és csak a pozitívat előtérbe helyezni. Most empátiádat is csúcsra járathatod, kedvesednek leesik majd az álla, hogy szinte belelátsz a lelkébe. Gazdag fantáziáddal feldobhatod hétvégéteket.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a párkeresés Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top