nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek hajlamosak magukba zárkózni

Ezek a csillagjegyek hajlamosak magukba zárkózni

Nagyon barátságosak, kedvesek, de időnként szinte lehetetlenség a közelükbe férkőzni.

Bak

A Bakok nem szeretik, ha megkérdőjelezik szakértelmüket. A Bakok tudják, mit csinálnak, így nem kell őket folyamatosan ellenőrizni. Ők a legmegbízhatóbb és legszorgalmasabb jegyek. Nincs szükségük a kéretlen véleményekre vagy tanácsokra, és nem is értékelik azokat; a legrosszabbat teszi, ha valaki azt mondja: „Én így csinálnám”. A Bak ettől hamar dühbe gurul, és legbelül, a szíve mélyén mindenkit elküld egy melegebb éghajlatra.

Csillagjegyek akik introvertáltak

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz titokban utálja a meggondolatlan embereket, akik nem úgy viselkednek, ahogy a Szűz szeretné. Hatalmas tudásuk miatt hajlamosak elkeseredni, ha az emberek nem emelkednek fel intelligenciaszintjükhöz. Mások tudatlansága és/vagy a tisztelet és a felelősség hiánya nyomasztja a Szűz csillagjegy szülöttjeit, úgy érzik, energiavámpírokkal vannak körülvéve, így hamar bezárkóznak. Nem mindig van ez így, de amikor besokallnak, akkor szükségük van az elvonulásra.

Halak

A Halak nemcsak azt válogatja meg, kivel osztja meg belső világát, de azt is, hogy mit és mennyit árul el magáról. A legfontosabb ötleteit, érzéseit általában megtartja magának. Inspirációt is csak a közvetlen környezetéből és a barátaiból merít a legszívesebben, ő sem merészkedik túl messzire. Ő is óvja a magát a csalódástól, a túlzott megnyílástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top