nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy hajlamos mindenen szenvedni

Ez a 3 csillagjegy hajlamos mindenen szenvedni

Mindhárman másképp és másért, de nagyon tudnak szenvedni.

Rák

A Rák a legérzékenyebb csillagjegy, aki hajlamos begubózni és bármilyen körülmények között szenvedni. Legyen szó arról, hogy túl hideg vagy túl meleg van, túl sokan, vagy túl kevesen vannak valahol stb. Ezek a távolabbi külső körülmények is megviselik, azoktól a dolgoktól, amik közel állnak hozzá pedig teljesen képes kiborulni, és ha valami nincs rendben magát okolja, amitől persze még jobban szenved.

Csillagjegyek és a szenvedés

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió az a csillagjegy, aki a legjobban ismeri a pokoli mélységekbe vezető utat. Nem véletlenül, hiszen minden nap többször megjárja. Ez az út szenvedésekkel teli, de a Skorpió mégis extrém mélyre viszi magát, ami persze nem könnyű. A „jutalma” mindezért talán az, hogy a jó dolgokat is képes az átlagnál erősebben megélni.

Halak

A Halak végletes. Vagy nem szenved semmitől, mert semmin nem akad fenn, mindenhez semlegesen tud viszonyulni, vagy pedig mindenen szenved, elveszettnek, magányosnak, sértettnek és gyengének érzi magát. Ha ez az utóbbi állapot következik be, negatív spirálba kerül, és sajnos nagyon nehezen tud kijönni belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top