nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Merülj el az érzelmeidben! – Szerelmi horoszkóp 2023. július 15-16.

Óvakodj attól, hogy félelmeidet, kétségeidet kivetítsd párodra, inkább vedd elő legszebb, legmélyebb érzelmeidet.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ma a humor és a könnyed kommunikáció segíthet ki a nehéz helyzetekből, különösen, ha pároddal vitás helyzetbe kerülsz. Nem kell minden esetben ragaszkodnod a saját igazadhoz. Holnap a mély érzelmeké a pálya, sőt lehet, hogy ilyen téren feszegetheted határaidat. Válaszd a hűséget az újdonság varázsa helyett.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Természetesen és nemes egyszerűséggel mutasd ki érzéseidet szeretted iránt. Te úgyis mestere vagy annak, hogy még a leglégiesebb érzelmet is gyakorlatiasan kézzelfoghatóvá alakítsd. Különösen otthon, a biztonságot adó falak között vagy képes erre, de a kaland és kedvesed kedvéért néha érdemes kilépned a komfortzónádból.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha támadólag lépsz fel pároddal szemben egy vitás ügyben, kénytelen lesz védekezni, így nem juttok egyről a kettőre. Pedig minden adottságod megvan ahhoz, hogy nemhogy rendezd az ilyen nehéz helyzeteket, de akár meg is előzd. Engedd el az irányítás vágyát, add át magad a szerelem lobogásának!

Szerelmespár függőágyban

Karjaidban… (Fotó: Getty Images)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kiderülhet, hogy nem egyezik mindenben a véleményetek kedveseddel, de engedd ezt meg és ne befolyásolja iránta való érzelmeidet. Kiegyensúlyozott viszonyotokba az egyezések és az ellentétek is jócskán beleférhetnek. Vasárnap még jobban erőre kaphat gondoskodó természeted, s mély érzelmeiddel kedvesed támasza lehetsz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd romantikus lényedet a felszínre törni és kiteljesedni. Nézz szembe őszintén érzelmeiddel – lehet, hogy választanod kell, nem is biztos, hogy két ember közül, hanem különböző életterületeid között kéne a megfelelő egyensúlyt megtalálni, ami szerelmi életedre is hatással lehet.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fejtsd meg a jeleket, próbáld kitalálni párod kívánságait, még ha a sorok között kell is olvasnod. Érzelmeid kifejezéséhez találd meg a megfelelő módot. Lehet, hogy kedvesed kedvéért ki kell mozdulnod jól ismert kis világodból ismeretlen vizek felé, élvezd hát ezt a kalandozást.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merd kimondani, kimutatni mély érzelmeidet, sok helyzetben segíthet a közvetlen kommunikáció. Szívtől szívig szólj kedvesedhez, tiszta érzelmekre építsd kapcsolatotokat. Hasznos egyeztetni elképzeléseiteket a közeli jövőről, nehogy két irányba húzzátok szekereteket.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fejezd ki érzelmeidet könnyedén, természetesen, minden dráma és túlzás nélkül. Egy mosoly, egy érintés is elmondhat sok mindent. Párodnak adj kellő szabadságot, így jobban és tartósabban magadhoz kötheted, mint követelőzéssel vagy érzelmi zsarolással.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vezessen a szíved, engedd áramolni mély és őszinte érzelmeidet. Ez segíteni fog jobban megismerni kedvesedet, ami láthatatlan falakat dönthet le köztetek. Kérd ki a véleményét, ha tervezésről van szó. Attól, mert igazodsz hozzá, még nem sérül személyes szabadságod.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merd felvállalni legbelsőbb érzelmeidet, a következő lépés pedig az lesz, amikor ezt ki is tudod fejezni. Néha kell, hogy maradéktalanul megbízz a másikban. Adj esélyt a dolognak belső kétségeid és bizonytalanságod ellenére is. Szárnyaló érzelmeid mindkettőtöket az égig repíthetnek.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne rejtsd véka alá mély érzelmeidet, lehet, hogy nyílt őszinteséged kellemetlen félreértést előzhet meg. Szívtől szívig érj el, nemes egyszerűséggel kimondott szavaid célba találhatnak. Kedvesed nagyobb biztonságban érzi magát, ha nem vagy vele túlságosan távolságtartó.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy túlságosan komolyan veszel egy helyzetet, pedig inkább lazább módon, kreatívan lehetne kifejezni mély érzelmeidet, nehogy elriaszd választottadat. Próbáld meglátni a felszínes érzések mögötti mozgatórugót és a valódi érzelmeket mind magad, mind párod cselekedetei mögött. Lehet, hogy most neked kell kezdeményezned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top