nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik bármit feláldoznának a párkapcsolatukért

Csillagjegyek, akik bármit feláldoznának a párkapcsolatukért

Ők azok, akik bármit feláldoznának, és bármit megtennének a szerelemért, a szerelmükért.

Rák

A Rák az intenzív érzelmeiről ismert a leginkább. Neki a párkapcsolat úgy kell, akár egy falat kenyér. Nagyon boldogtalan lenne egyedül, ezért is tesz meg mindent a párjáért. Főleg akkor, ha úgy érzi, rátalált a megfelelőre. Talán ő a legempatikusabb a csillagjegyek között, nagyon figyelmes, megértő és segítőkész, valódi háttérbázist teremt a párjának. Hűséges, megbízható, az érzései mélyek és tartósak. S ha valamivel fel lehet őt bosszantani, nos, azzal mindenképp, ha a párkapcsolatát, a boldogságát éri sérelem, netán veszélyeztetve érzi magát. Ilyenkor gond nélkül vállal minden kockázatot, csak visszanyerje a szerelmét.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió kétségtelenül a legtitokzatosabb csillagjegy. Nem könnyű megfejteni az érzéseit, a gondolatait, pedig hihetetlenül mélyen és intenzíven szeret. Leginkább persze akkor, amikor a valódi párjára talál. Márpedig, ha ő akar valakit, akkor mindenestül akarja, és onnantól kezdve senki mást nem akar a párja körül látni. Nagyon hűséges, megbízható, szenvedélyes és kitartó típus, a szerelméért pedig bármit megtenne. És pontosan ez a mindent elsöprő szenvedély motiválja őt arra, hogy kockára tegyen bármit, csak a szerelme vele maradjon mindig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top