nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Szükség lesz az erődre! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. július 17–23.

Bármilyen kihívást tartogat a hét, bízz magadban, mert több rejlik benned, mint gondolnád.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Néha meg kell húznod a vészféket, nehogy rossz irányba kanyarodj. Ettől még nem kell feladnod céljaidat és álmaidat, csak arra ügyelj, hogy ha most egy picit eltérsz a jó iránytól, az később már elég nagy eltérést okozhat, ha nem veszed észre időben. A részletekre is ügyelj, ne csak a sebességre.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a nyár ellenére túl nagy terhet vettél a válladra, még ha nem is így tervezted. Az biztos, hogy ha mégis teljesíted, nemcsak erősebbé válsz, de bölcsebbé is. Ha túl vagy rajta, érdemes jobban elgondolkodnod a következő lépéseken. A hétfői újholddal mindenesetre új lendületet vehetsz.

Szuperwoman árnyalak

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

A szervezőképességedre nagy szükség lehet a héten, és arra is, hogy minden részletet alaposan kidolgozz és átláss, legyen szó munkáról vagy már a jól megérdemelt pihenésről. Játékosan még a komoly dolgokat is gördülékenyebben meg tudod majd oldani. Adj teret kreativitásodnak a héten, ősztől ilyesmire már nem lesz annyi időd…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Maradj nyitott a csodákra, legyenek ezek akár aprók, de mégis kiemelhetnek a hétköznapok sodrából. Sosem késő belevágni álmaid megvalósításába, ne riasszon el, ha ez kisebb-nagyobb nehézséggel jár. Most különösen igaz lehet, hogy akkor tudod mozgósítani belső erőforrásaidat, ha tényleg elhiszed magadról, hogy menni fog…

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Közeleg a te időd, jó, ha készülsz rá és nem ér váratlanul egy helyzet. Ez azt is jelenti, hogy jó lenne lezárni a problémás dolgaidat, sőt, akár kapcsolataidat. Persze csak akkor, ha finomabban vagy akár kerülő úton sem tudod már rendezni a kialakult helyzetet.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Most olyan átalakulásra számíthatsz, akár magaddal, akár másokkal kapcsolatban, ami lehet, hogy már régen érik, de mégis váratlanul és mélyen érinthet. Ne ijedj meg ettől, hétfőtől új szelek fújhatnak, próbálj barátkozni a gondolattal, hogy változnak a dolgok körülötted és benned is…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Komolyan fontolóra kéne venned, hogy belevágsz valamibe, amit eddig csak kerülgettél. Sok új tapasztalatot szerezhetsz ezáltal. Ugyanakkor befelé is kéne nézned, rendet teremteni saját gondolataid között és tisztába tenni kavargó érzéseidet – küzdelmes út, de megéri a fáradságot.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Sok kemény leckét tanulhattál meg az elmúlt időszakban. Ezekre bátran támaszkodhatsz, ha az előtted álló időszakra gondolsz. Új impulzusok jöhetnek, és jó is, ha érzékeled a friss inspirációt és engeded, hogy szíved mélyéig elérjen, mert ha élni tudsz vele, megújulásod éltető erejét hozhatja el számodra.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Most lehetőséged lehet visszatérni abba a mederbe, ahol könnyedén, harmonikusan haladhatsz előre céljaid felé. Csakis tőled függ, hogy a kibillenésekből levontad-e a megfelelő tapasztalatot és már ezzel felvértezve fogadod a következő kihívásokat. Optimistán fogadd az újabb próbákat!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nyugodtan tekinthetsz az előtted álló hétre, ami persze nem jelenti azt, hogy semmi különös nem fog történni. De bármi jöjjön is, ha te felkészülten és bátran fogadod, akkor kulcsfontosságú változásokat hozhatsz saját életedbe. A család most kiemelt szerepet játszik, fókuszálj rájuk és erősítsd meg kapcsolataidat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Egészen újszerű gondolatokat és ötleteket hozhat a hét, vedd komolyan ezeket és nézd meg, hogy merre vezetnek, vajon milyen lehet a kifutásuk. Ha teljes erőddel beállsz valami mögé, akkor nincs számodra lehetetlen, csak abban nem kéne tévedni, hogy mi az, ami megérdemli minden figyelmedet és erődet.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne engedd, ha valaki esetleg az önkifejezésed útjában állna. Igenis felvállalhatod magad, különösen, ha úgy érzed, hogy kellően inspirált vagy, sőt, akár már sokat is tettél egy adott dologért. Ne is állj meg egészen addig, amíg el nem éred kitűzött célodat. Az út rögös lesz, ez legyen számodra világos, de nincs számodra lehetetlen!

Ez is érdekelhet Újhold szerepe Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top