Csillagjegyek, akiknek jobban hiányzik az ex családja, mint maga az ex

nlc | 2023. Július 18.
Vannak olyan esetek, amikor egy barátot vagy barátnőt nagyon megszeret a család, és ez kölcsönös. Ekkor fordulhat elő, hogy a szakítás nemcsak a párnak, de a családnak is nehéz.

Rák

A Rákok tudják, hogy a közös pont megtalálása lehetőséget teremt a kötődésre, és elősegíti a megértést. Tehát kedvesen, tisztelettel és figyelmesen bánnak párjuk családtagjaival is. Ezek a vízjelek kimutatják, hogy nagyra értékelik párjuk családjának vendégszeretetét, hagyományait és értékeit. Emiatt a magatartás miatt pedig hamar belopják magukat a családba. Mivel nagyon szoros, erős kapcsolat alakulhat ki, egy szakítás alkalmával könnyedén elfordulhat, hogy a Rákoknak sokkal jobban fog hiányozni az ex családja, mint maga az ex.

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok élvezik a harmonikus kapcsolatokat, és gyakran építenek ki szoros kötődést partnerük családjával. Őszintén fejezik ki gondolataikat és érzéseiket, fontosnak tartják, hogy a családdal is kialakuljon egy kötelék. Az Oroszlánok komoly energiát tesznek bele abba, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolat jöhessen létre párjuk családjával. Óriási szerencsétlenség, ha a beletett munka, idő és energia vége szakítás lesz. Ekkor az Oroszlánt jobban megviselheti a család hiánya, mint maga az ex elhagyása.

Bak

A Bakok érzékenyek, és nagyon mély érzelmi kapcsolatokat alakíthatnak ki másokkal. Abban hisznek, hogy az olyan apró gesztusok, mint például a segítségnyújtás felajánlása a házimunkában vagy egy szuper ajándék adományozása, nagyban hozzájárulhatnak a kapcsolatépítéshez. Miközben a szerelmükkel randevúznak, részt vesznek a családi összejöveteleken, ünnepségeken vagy kirándulásokon is. Azáltal, hogy jelen vannak és elkötelezettek, a Bakok tudják, hogy ha a románc véget is ér, olyan erős kötelékeket alakíthattak ki volt szeretőjük családjával, hogy ezt a kapcsolatot a szakítás után is tudják ápolni. 

Exit mobile version