nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek szakítás után

Ha ilyen jegyű az exed, örökké szeretni fog – Még akkor is, ha tagadja

Nem minden szerelem múlik el nyomtalanul, a következő csillagjegyek esetében legalábbis biztosan nem. Ők sosem tudják az exeiket elfelejteni.
Szakíts, ha bírsz

Akár békében váltatok el, akár haraggal vettetek búcsút egymástól, biztos lehetsz benne, hogy a galériában szereplő jegyű exed még most is gondol rád! Sőt, nemcsak gondol rád, hanem sosem fog teljesen elfelejteni! Az persze más kérdés, hogy ez jó hír-e: ha folyton tudtodra adja, hogy nem tud kiverni a fejéből és gyötör az újrakezdésért, az nem túl örömteli.

Hiába ér véget a szerelem, a horoszkóp szerint van pár olyan csillagjegy, amelyik úgy érzi, hogy az exük magával vitt egy darabot a szívéből, és ezt a fájdalmas hiányt senki és semmi nem tudja igazán pótolni.

Ha neked is volt már szerencséd a szerelemben az alábbi zodiákus jegyek valamelyikével, szinte biztosra veheted, hogy gyakran eszébe jutsz a szakítás után még akkor is, ha erről mélyen hallgat.

Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Getty Images – martin-dm

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top