nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az exek

Csillagjegyek, akik mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék exüket

Van egy-két csillagjegy, akik minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy újjáélessze a múltbeli kapcsolatát.

Rák

A Rákok nagyon mélyen érző csillagjegyek, és amikor veszteséget élnek át – különösen a szerelemi életükben –, akkor igyekeznek mindent megtenni azért, hogy visszaszerezzék a párjuk, megmentsék kapcsolatukat. Mérlegelik, hogy a problémák megoldhatók-e vagy javíthatók-e, és megpróbálnak nyitottak lenni arra, hogy meglássák, ők miben hibáztak. A fejlődésre koncentrálnak, megpróbálnak jobbak lenni és jobbá válni a kapcsolatukban. A Rák gondoskodó és empatikus természete arra készteti őket, hogy szívből jövő erőfeszítéseket tegyenek, hogy újra lángra lobbantsák szerelmüket az exükkel.

Csillagjegyek és az exek visszaszerzése

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyükről és hűségükről ismertek, ők tényleg mélyen kötődnek a szerelmükhöz. Ha egy Skorpió elveszít valakit, akit szeret, az eltökéltsége, a kapcsolat iránti vágya arra késztetheti, hogy merész lépéseket tegyen korábbi partnere visszaszerzése érdekében. Ezért, ha hibákat követtek el a szakítás során, a Skorpió elismeri azokat, és őszintén bocsánatot kér. Ha a múltban megtört a bizalom, a Skorpió tudja, hogy időbe telik, hogy újra visszanyerje párja bizalmát. Türelmesek és hajlandóak lépéseket tenni, hogy ismét elnyerjék a partnerük bizalmát. A Skorpiók felelősséget is vállalnának tetteikért. Tudják, hogy fontos a következetesség szavaikban és tetteikben.

Kos

A Kosok romantikusak és érzékenyek. Általában időt és teret adnak maguknak és volt párjuknak is, hogy begyógyuljanak a sebek. Ennek ellenére, ha egyszer elveszítenek valakit, nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy visszaszerezzék szerelmüket. Diplomatikus és elbűvölő természetük abban segít nekik, hogy kommunikációval és kompromisszumokkal próbálják visszanyerni exüket. Ez a tűzjel komolyan odateszi magát, és komolyan gondolja az újrakezdést, amibe tesz is energiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top