nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csak könnyedén! – Szerelmi horoszkóp 2023. július 22-23.

Nem baj, ha visszafogottan indítjátok a hétvégét, de a végére találjatok rá egyfajta harmonikus könnyedségre.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mi az, ami visszatart attól, hogy teljesen megbízz a másikban? Lehetnek rossz tapasztalataid, de ettől még próbálj bizalmat szavazni, különösen, ha a párodról van szó. Csak vedd lazán és könnyedén a helyzetet, nem kell belelovalni magad, sem pedig túldrámázni a dolgot.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Boldogság várhat, ha sikerül úgy alakítani a hétvégét, hogy az idő csak szélesen, hömpölygőn öleljen körül benneteket és végre sehova se kelljen rohanni, béke és nyugalom vegyen körül. Csak arra kell vigyáznod, hogy ne tespedj bele ebbe az állapotba, ha szombaton átadtad magad a statikusabb pihenésnek, vasárnapra tervezzetek szellősebb és pörgősebb közös programot.

Férfi és nő a kanapén kacérkodnak

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó, ha szombaton kicsit lelassultok. Engedd felszínre törni mély érzelmeidet. Apró figyelmességekkel kedveskedhetsz párodnak, de csak finoman tedd, a belőled áradó szellemességgel és minél kecsesebben. Vasárnapra már lehetsz lazább, önfeledtebb, ez abban is segíthet, hogy előre lépj kapcsolatodban.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Teremts egyensúlyt hétvégén, legyen helye mindennek, amit most fontosnak tartotok. Ha valamit elterveztetek, annak adjatok konkrét időt, nehogy elússzon a lehetőség és a végén kimaradjon valami fontos. Törődj az apró részletekkel. Ne riaszd el kedvesedet azzal, hogy túl kritikus vagy vele.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy a szombat nem hozza el azt a fajta csillogást, amire valójában legbelül vágysz. De csalódás helyett inkább sorold, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás. Ez a ráébredés talán új lendületet is hozhat. Add párod tudtára, hogy mennyire szereted és értékeled őt.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyszerű eleganciáddal bárkit levehetsz a lábáról. Nem hivalkodsz a szerelmeddel, de mivel rád mindig lehet számítani, biztos kapaszkodót nyújtasz. Apró figyelmességgel mutathatod ki szeretetedet. Mindezekkel csírájában fojthatod el a feszültségből eredő gondokat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vasárnap teljesedhet ki régi álmod, sőt, igazi harmóniára lelhetsz, de ez csak akkor fog menni, ha jól tervezel, felkészülsz és kedvesed igényeit is szem előtt tartod. Ha közös célotok sikerrel jár, úgy sokkal könnyedebben veszitek majd, ha egy rég eltemetett feszültség újraéled – kettőtök között vagy akár a tágabb családban.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még lassúnak érezheted a tempót, de kitartás, vasárnapra már felpöröghetnek az események, csak győzd követni. Úgy érezheted, hogy ellentmondások dúlnak benned, szombaton gondolj végig minden részletet nagyon alaposan, vasárnap pedig érdemes kiszellőztetni a fejedet.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen megmérettetést képes vagy kiállni, különösen, ha párkapcsolatodról van szó. A sors hozhat különös próbákat, de szerelmedet azzal bizonyíthatod legjobban, ha kitartó és hűséges vagy. Kedvesed észre fogja venni a viselkedésedben megjelenő pozitív változásokat.

Szerelmespár a felhőkben

Fotó: Getty Images

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran hozhatsz döntéseket. Lehet, hogy szombaton még biztonságba ringatnak a hírek, de légy résen, maradj könnyed. Oszd meg felfedezéseidet kedveseddel. Fogadd el könnyedén a kialakult helyzetet, jusson eszedbe, hogy nem kell megfelelned másoknak. Ettől persze még járhatsz kedvesed kedvében…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Állj ki bátran választott párod mellett, lehet, hogy ő most épp nem tudja magát teljes értékűen megvédeni. Benned pedig megvan az elhivatottság, mellyel szinte bármely szorult helyzetből képes vagy kilábalni. Egyszerre több helyről jöhet támadás, mégis légy vidám és kiegyensúlyozott.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat legyen a nyugalom napja, ne kergesd őrületbe párodat a hirtelen, érthetetlen reakciókkal. Kövesd változó hangulatod ívét és mielőtt elragadnának az érzések, számolj tízig. Ügyelj arra, hogy semmi se szomorítson el, és semmi se taszítson letargiába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top