nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Élvezd a nyarat! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. július 24-30.

A nyár új lehetőségeket, ismeretségeket tartogat, de azt is, hogy békésen, nyugodtan, több időt tölthessünk szeretteinkkel.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Bár a nyár a pihenés időszaka, neked inkább az a testhezálló, ha ezt az időszakot is pörgősen és aktívan töltöd. Hódíts meg új csúcsokat, fedezd fel érdeklődésed új terepét, előtted a pálya. Persze azért a hegyet nem kell eltolni az útból, próbáld józanul felmérni a kockázatot és a befektetett energia mennyiségét.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Most juthat elég időd arra, hogy élvezd mindazt a jót, amit szorgos és kitartó munkával év közben megteremtettél – illetve kipihend a fáradalmakat. Oszd meg az élményeket és kincseidet szeretteiddel, a puszta birtoklásuk ugyan elégedettséggel tölthet el, de az igazi boldogság közös létetekből fakad.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most aztán javadra válhat, hogy milyen remek beszélgetőpartner tudsz lenni. Bárhol töltitek is ezt a nyári hetet, nemcsak az ismerkedésben és a tájékozódásban segít, de fel is tölthetnek a jó kis beszélgetések. Külső szemlélőként objektívebben ráláthatsz a másik helyzetére és lehet, hogy így segíteni is tudsz neki.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Az alkotás is lehet számodra a pihenés egy formája, ráadásul kiemelkedőt alkothatsz az élet számos területén. Tökéletességre törekvésed visz előre a nehézségeken át. Lényed legjobb részét vidd át az alkotásba és így a végeredmény igazi dicsőség és feltöltődés lehet számodra.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bátor és hatalmas szíved a nyári lazaságban sem feledkezik meg szeretteiről és védőn borítja föléjük szárnyait. Fontold meg, hogy kit lehetne most jobban elengedned, lehet, hogy nem neked kell eldöntened, hogy mi hogyan legyen, adj a többieknek is szabadabb kezet, nemcsak a békesség, hanem az ő fejlődésük szempontjából is.

Nő kutyákkal

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A pihenés egy formája lehet, ha óvod magad és környezeted a fölösleges erőpocsékolástól. Lehet, hogy ez több tervezést igényel, de ebben úgyis profi vagy. Bárhol is nyaraltok, használd fel optimálisan a rendelkezésre álló időt és lehetőségeket, de azért ne hajtsd hajcsárként a többieket, most nem kell percre betartani az időbeosztást.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Belső kiegyensúlyozottságodat most lehet, hogy könnyebben elérheted, persze csak ha nem gördítesz elé saját magadnak kősziklákat. Ne várd meg az indulással a teljes béke állapotát, mert lehet, hogy akkor sosem indulsz el… Hidd el, útközben is lehet tisztázni, finomítani a dolgokat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Úgy érezheted, hogy túl sok feszültség halmozódott fel benned, de ügyelj rá, hogy ezt ne környezeteden, különösen ne szeretteiden vezesd le. A benned felmerülő ellentmondásokra akad gyógyír, csak találj magadnak értelmes, távlati célokat.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Vágj bele a kalandba, ne várj a tökéletes körülményekre, amelyeket persze világosan el tudsz képzelni és el is tudsz magyarázni. Égi jelre sem érdemes várnod, nyugodtan indulj ki a tökéletlenségből, melyben mindannyian benne vagyunk, ki bokáig, ki a feje búbjáig… Mégis van esélyünk, esélyed elérni a vágyott szépet és jót.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lazíts most a szabályokon, engedd meg ezt a többieknek, és persze magadról se feledkezz meg. Zord körülmények mindig voltak és lesznek is, kezeld most ezeket kicsit elfogadóbban, megengedőbben. Áramoljon a Nap melengető sugara és a nyári öröm szíved legmélyére.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Most van itt az ideje, hogy aktívan belevesd magad az élet színes forgatagába. Semmiképp ne menekülj élettelen és hideg logikájú elméletek mögé. Inkább tárd ki szíved az áradó érzelmek felé, nyílj meg kedvesednek, barátaidnak és a bőrödön érzékeld a szeretet bűvös érintését.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A nyári pihenés mellett ne feledkezz meg családi életedről. Ne kötelességszerű nyűg legyen belőle, hanem könnyed feloldódás. Biztosan jól esik majd nekik figyelmed és törődésed és ez is lehet a nyári lazulás egy formája, ahelyett, hogy mártírt játszanál vagy annak éreznéd magad.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top