nlc.hu
Horoszkóp

Különleges hétre számíthatnak ezek a csillagjegyek

Különleges hétre számíthatnak ezek a csillagjegyek

A következő csillagjegyek különlegesen szép napokra, és örömteli lehetőségekre számíthatnak ezen a héten.

Kos

Nagyon céltudatos és motivált leszel egész héten. Nagyot léphetsz az önismeret, az önfejlesztés útján, ha akarsz. Miért is ne akarnál? Nem mellesleg most megmérettetheted magad mindabban, amit igazán fontosnak tartasz. Ideje tövig nyomni a gázpedált, és mindent beleadni, hogy megvalósíthasd az álmaidat, a céljaidat. Legyél bátor, vállald a kockázatokat, és bizonyítsd, főleg azoknak, akik eddig kételkedtek benned, hogy te valóban bármire képes vagy.

Homokangyal

Fotó: Getty Images

Csillagjegyek és a hétkezdés

(Fotó: pixabay)

Rák

Tölts minél több időt a tükör előtt, a szépítgetés mellett lásd magad valóban egyre vonzóbbnak és szerethetőbbnek. Nem véletlenül kapsz egyre több bókot, a kisugárzásod egészen más, mint korábban volt. Ragyogsz, s mindenkinek feltűnik, hogy mennyire vonzó vagy. Legyél magadra büszke, kijár neked a megkülönböztetett figyelem. Nem mellesleg fogadd el és szeres magad annak, aki vagy… 

Oroszlán

Ez a te időszakod, rólad szól most minden. Használd uralkodó bolygód, a Nap különleges energiáit. Most rád szórja a sugarakat. Ragyogsz, legyél a középpont, éld meg az élet édes perceit. Te vagy a “legnaposabb”, a legvidámabb csillagjegy. Legyél magabiztos, mutasd meg mindenkinek a pozitív tulajdonságaidat, a kreativitásodat. Igazából most nincsenek határok, te döntöd el, hová jutsz és mi mindent valósítasz meg az életedben. Minden kívánságod valóra válthat, ha akarod, egészen új életet, valóságot építhetsz fel magadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top