nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak adakozni

Ezek a csillagjegyek imádnak adakozni

Ők a legnagylelkűbbek, segítőkészek, önzetlenül is törődnek a többiekkel.

Oroszlán

Az Oroszlánnal felejthetetlen élmény minden buli és nyaralás. Ő az, aki egyetlen percig sem várja, hogy megköszönjék, amiért beragyogja a többiek napját. Persze, nagyon is jól esik a szívének a dicséret, de önmagában már attól is jól érzi magát, hogy önzetlenül adhat, és ő lehet a társaság közepe. 

Adakozó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz részletekbe menő tervet, sőt pontos menetrendet készít róla, hogyan húzza ki a többieket a bajból. Mindent tökéletesen szeretne megoldani, ezért a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét. Valójában már azelőtt tudja, hogy segítenie kell, mielőtt a másik egyáltalán kérné a támogatását. Önzetlen, nagylelkű, segítőkész csillagjegy.

Mérleg

A Mérleg akkor érzi kiegyensúlyozottnak magát, amikor a környezete is az. A szerettei biztonsága és jóléte elsődleges a számára, mindent megtenne a többiek boldogságáért. Ő még egy balesetben is előbb segítene a többieken, mint saját magán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top