nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik felvértezve állnak a nehézségek elé – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. július 31. – augusztus 6.

Jöhetnek a héten nehéz helyzetek, de mindannyiunknak lehet egy hatékony módszere, mellyel kikerüli a csapást.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Úgy érezheted, hogy teli tankkal robogsz előre, önfeledten és megállíthatatlanul. Ez hasznos addig, amíg jó irányba mész. Az viszont nem lenne jó, ha meggondolatlanul belefutnál egy csapdába. Néha lassíts és fontold meg, hogy mi várhat a következő kanyaron túl. Tartsd a kapcsolatot a többiekkel!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Szembesülhetsz saját határaiddal vagy akár külső korlátokkal, de ez ne szegje kedved semmiben. Kitartó munkával mindkettőt képes vagy meghaladni, bár lehetséges, hogy ez nem egyik napról a másikra fog megtörténni. Valamin pedig egyszerűen csak túl kell lépni, minden rágódás nélkül.

Oroszlánon ugrató lány

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Kemény beszélgetések várhatnak rád, készülj fel lelkileg, amennyire csak lehet, aztán pedig ne vedd túlságosan a szívedre. Inkább szűrd le a tanulságokat és ezek alapján hozd meg a jövőbe mutató döntéseket. Néha véget érnek a dolgok, hogy helyet adjanak valami újnak, légy nyitott erre.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy valamit el kell engedned, akár egy régi beidegződést vagy régi szokást, hogy valami megszülethessen. Ha új cél tűnik fel a látóteredben, dolgozz ki egy követhető stratégiát, amivel könnyebb lesz elérned. Természetes, ha érzel némi bizonytalanságot vagy akár félelmet, de kitartásod átsegít a nehézségeken.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Néha azzal mutathatod ki nagyságodat, hogy megértő, sőt elnéző vagy másokkal. Ezzel akár az összetűzéseket is megelőzheted. Segíthet egy helyzet átlátásában, ha most többet beszélgetsz, kérdezel, érdeklődsz a másik iránt, sőt, a szívedet teszed egy kapcsolatba.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Adj időt magadnak a végiggondolásra, különösen, ha egy nehéz helyzetről van szó. Akár még az álmodozást, képzeleted szárnyalását is megengedheted magadnak. Semmiképp se feszülj meg a rengeteg tennivaló súlya alatt. A mély beszélgetésekre se sajnáld az időt, akkor sem, ha ezek érzékenyen érintenek.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Hallgass szíved szavára, kövesd azt, amit a szereteted diktál. A feladatokban most azt tudod igazán szívvel-lélekkel elvégezni, amit a magadénak érzel. Válassz olyan elérendő célokat, melyekkel képes vagy azonosulni, így te magad is hiteles leszel. Lehet, hogy valamire viszont nemet kell mondanod…

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Néha mélyre kell menni, hogy megértsük a dolgok valódi mozgatórugóit, de ez a munka közel állhat hozzád, mert olyan titkot tárulhatnak fel előtted, melyek segítik fejlődésedet. Nem köthetnek gúzsba, ha a jó cél eléréséről van szó, bátran lépj ki a fojtogató helyzetekből.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nagy dolgok történhetnek, de légy óvatos, ne ugorj bele az ismeretlenbe felkészületlenül! Nagy fizikai igénybevétel előtt is melegít az ember, hogy kímélje izmait… De lehet, hogy nem egy nagy ugrás vár rád, hanem mindennapi apróbb lépések, melyek kicsinek tűnnek, de összeadódnak. Kompromisszumkészségedet próbára teheti egy helyzet.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kitartásod szép lassan meghozza a gyümölcsét, sok dologban visszaigazolódhat, hogy megérte követned céljaidat. Nézd meg, hogy mi lehetne a következő lépés, tekints ki a biztonságot adó helyzetből és szükség esetén lépj túl rajta. A próba akár egy nehéz beszélgetés formájában is jöhet.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd könnyedén a dolgokat, amennyire csak tőled telik. Ha túl komolyan állsz bele a héten adódó helyzetekbe, az fájdalmasan érinthet, ráadásul kiheverni sem lesz egyszerű. Bármi történik, segít, ha a belőled fakadó hitelességet többre értékeled a népszerűségnél.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Most több időd lehet, hogy elgondolkodj dolgokon, elmélyülj, lecsendesedj egy kicsit. Ha sikerül nyugalomra lelned, levonhatod a múltbeli történések tapasztalatait és ezekkel felvértezve léphetsz a következő helyzet elé. Ez lehet, hogy rögtön meg is talál, akár egy keményebb beszélgetés formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top