nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Teremts kötöttségektől mentes énidőt – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. augusztus 7–13.

Találj a héten olyan időt, ami csak a tiéd, amikor olyan tevékenységben mélyülhetsz el zavartalanul, ami pihentet és feltölt. Ez persze a többieknek is jár…

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Kihívás lehet kellő visszafogottságot tanúsítanod egy helyzetben, pedig egy kis türelem és diplomáciai érzék könnyítheti a helyzetedet. Ne hagyd magad provokálni! Adj időt magadnak, hogy megállj és elgondolkodj. A sors különös dolgokat küldhet az utadba, fogadd ezt nyitottan.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Erősítsd a szeretteiddel való viszonyt, minden összekötő szál szilárdabbá teszi a benneteket összefűző köteléket. Ehhez szükség lehet arra, hogy egy kicsit egyedül maradj, befelé fordulj és megvizsgáld a benned áramló érzelmek minőségét. Csak a szépet és jót nyilvánítsd meg ezekből.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem visz előbbre, ha magadba fojtod érzéseidet, inkább használd azt a képességedet, hogy részletesen és érthetően tudod ezeket szavakba önteni. Ha kiöntöd a szíved, nem fog növekedni benned a feszültség. Egy kis egyedüllét jól jöhet, hogy mindent alaposan végiggondolj.

Hölgy nyugágyban könyvvel és cicával

Egy kis megállás (Fotó: Getty Images)

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A legfontosabb, hogy megőrizd lelki nyugalmadat, és se másnak, se a körülményeknek ne engedd meg, hogy azt felborítsák. Ha szükségesnek ítéled, vonulj vissza kicsit egy nyugodt helyre, és a lehető legtöbb nézőpontból vedd szemügyre a helyzetet, hogy jól tudj dönteni.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Fontos tisztázni lelki nyugalmad érdekében, hogy te hogyan látod magad egy helyzetben. Segíthet a döntésben, hogy a másik helyébe képzeled magad és az ő szemszögéből is megvizsgálod a kérdést. Mielőtt új ösvény felé fordulsz, tarts egy kis pihenőt.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Egyszerűen csak állj meg egy kicsit időről-időre, figyelj kifelé és befelé, és elemezd, értékeld az érzéseidet. Jót tesz, ha naplót vezetsz mindennapi tapasztalataidról. Támaszkodj kifinomult érzékeidre, varázslatos élményeket közvetíthetnek.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Különösen erős érzelmek törhetnek rád, ebben a viharban kéne valahogy megőrizned belső egyensúlyodat. Az eset jöhet váratlanul is, ami még jobban megnehezíti a dolgodat. Ha lehetőséged adódik megállni és felmérni a helyzetet, könnyebben kezedbe veheted az irányítást.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes megállnod nyári tevékenységeid közepette és kívülállóként szemlélned a dolgokat. Így jobban képet alkothatsz az egész helyzetről és bölcsebb döntést hozhatsz. Lehet, hogy vonz a mindent vagy semmit elve, de jobb lenne, ha most az arany középúthoz ragaszkodnál.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy mindenre várják tőled a válaszokat, de nem kell mindentudónak lenned, fogadd el esetleges hiányosságaidat. Ettől még tudásod, tapasztalataid és azok nyugodt közvetítése rendkívül vonzóvá tehetnek. Vállald a döntéseidet, ne mutogass másra kudarc esetén sem.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Érzéseid a megszokottnál változékonyabbak lehetnek, lehet, hogy mások közelségére vágysz, utána mégis inkább egyedül lennél. Tervezd úgy a hetedet, hogy mindkettőre legyen alkalom és se másokat, se magadat ne sértsd meg. Lehet, hogy ehhez meg kell állnod és szünetet kell tartanod.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Összeütközés alakulhat ki körülötted, a lehető legnagyobb higgadtsággal, ugyanakkor végtelen szeretettel kéne kezelned a helyzetet, hogy senki ne sérüljön. Mások reakciója nem a te felelősséged, de az egész helyzetből nem vonhatod ki magad teljesen.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Jószívűséged mindig segít a bajban és kiemel a konfliktusokból, de sajnos, az érzelmi terhet nem kerülheted el teljesen, azzal valahogy meg kéne birkóznod. Jó, ha felismered a figyelmeztető jeleket, így elég lehet, ha lassítasz és megfelelően alakítod prioritási sorodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top