nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Csillagjegyek, romantikára fel! – Szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 12-13.

Bármi jön is, tegyetek róla, hogy érzelmes, szeretetteli hétvégétek legyen. Vegyétek szerető szárnyaitok alá kedveseteket, megvédve minden rossztól…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy túlreagáld párod gesztusát vagy megjegyzését, egyszerűen kezeld a helyén a dolgot. Heves érzelmek törhetnek rád, de ha megőrzöd hidegvéredet, nem robbansz fel. Inkább engedj utat sugárzó szeretetednek, mutasd meg elbűvölő, szerelmes énedet!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fokozott intenzitással törhetnek rád az érzések, érzelmek hétvégén, ráadásul váltakozó előjellel. Méltán híres nyugalmad segíthet, hogy ne zökkenjetek ki emiatt a tervezett programból. Ha úgy érzed, baj van, járj utána, de a legjobb, ha rábízod magad szerelmes érzelmeidre.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell magadba fojtanod véleményedet, de tapintatosan add elő, különösen, ha a párodról van szó. Lehet, hogy a hétvégén érzések árja borítja el és csak Te tudod igazán megnyugtatni. Nézz a helyzetre az ő szemszögéből, egyből más lesz a világ…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége a te időd lesz, a te szerelmes erőd kiteljesedését hozhatja el. Nálad jobban senki nem tudja, hogyan kell tenyerünkön hordozni kedvesünket. Ugyanakkor akár a szentimentalizmusba hajló erős érzések törhetnek rád, ügyelj, hogy ne ragadjanak magukkal a negatív hullámok.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jót tehet a lelkednek és a kapcsolatodnak is, ha néha megállsz, magadba nézel és elemzed a történteket, levonod a tapasztalatokat. Ez persze érzések tömkelegét zúdíthatja rád, akár komoly szembesüléseket is hozhat, de ha őszinte vagy magadhoz, lassacskán tisztázhatsz mindent.

Szerelmespár esti mozizása a kempingben

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj magadnak, magatoknak időt a pihenésre, feltöltődésre, párodat sem kell a következő feladattal nyüstölni, akkor sem, ha nagy terveitek voltak a nyárra. Most inkább engedd felszínre törni mély, szerelmes érzelmeidet és öntsd formába szeretetedet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran megmutathatod, ami benned zajlik, különösen, ha romantikus érzelmekről van szó. Jó lenne most mindent megtenni azért, hogy harmonikusan működj együtt kedveseddel, együtt megsokszorozzátok erőiteket. Ne engedd, hogy sötétbe burkolózzon romantikus világotok!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj kicsit a belső nyomáson és elvárásaidon. A könnyed, romantikus érzelmeknek add át az irányítást a súlyos, vészterhes érzéscunami helyett. Ne félj a kudarctól, engedd meg magadnak, hogy feloldd belső érzelmi blokkjaidat és szabadon megnyilvánulj párod felé.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentétes érzelmek hada törhet rád: szabadságod mindenáron szeretnéd megőrizni, ugyanakkor vágyhatsz a stabilitásra is választottad oldalán. Kicsit lassíts és gondold végig a dolgot. Jöhetnek hullámvölgyek, de hűséges érzelmeid visszahozzák a romantikát kapcsolatotokba.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Drámai érzések törhetnek rád, akár ellentétesek is az eddigiekkel, ember legyen a talpán, aki ezt ki tudja bogozni. Térj vissza az alapokhoz, a megingathatatlan középponthoz és idézd fel, hogy miért is választottad párodat – ezek az értékek máig ott lehetnek, ha el is fedte őket a mindennapok pora.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó, ha tiszta lappal játszol és kavargó, változó érzéseiddel nem zavarod össze párodat. Találjátok meg azt a közös nevezőt, mely alapja lehet egy remek, romantikus hétvégének, melyet nem árnyékolnak be bosszantó dolgok. Vagy ha igen, akkor is csak rövid ideig…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj magatoknak elegendő időt a hétvégén, félretéve, félretolva minden mást. Ha zavaros érzések törnek rád, térj vissza az alapokhoz. Ami akkoriban vonzóvá tette szerelmedet a rózsaszín ködön keresztül, most is, józanul rátekintve is értékes lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top