nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek katalizátorként működnek

Ezek a csillagjegyek katalizátorként működnek

Az úgynevezett kardinális jegyeket, amik az évszakok elején, a nap-éj egyenlőségek idején állnak, régen mozgatónak is nevezték és nem véletlenül!

Kos

Ki ne tudna energiát meríteni a Kos megállíthatatlanságából és rengeteg erejéből? Elindul és meg sem áll addig, amíg el nem éri azt, amit szeretne, beindítva ezzel különböző folyamatokat és inspirálva a körülötte lévőket.

Rák

A Rák egy teljesen új dimenziót mutat meg a többi csillagjegynek, az érzelmek és a lélek világát, amibe érdemes alámerülni. Mindezzel rizikót is vállalunk, mert sokkal sebezhetőbbé válunk, de egy sokkal mélyebb minőségben élhetjük így az életünket!

Katalizátor csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

Nem véletlenül van a Mérlegnek két serpenyője, ő aszerint él, hogy kitekint önmagából és a mások tükrében létezik. Erre tanítja és sarkalja a többieket is, nagyobb harmóniára szorosabb együttműködésre sarkall mindannyiunkat.

Bak

A Bak az anyag és a ráció világát képviseli, azt, hogy megfelelő stratégiával és kitartással bármit el lehet érni, bárhova el lehet jutni, egy példakép, inspiráló minta mindenki számára, megmutatja, hogy nincs olyan, hogy lehetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top