nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hétkezdés

Csillagjegyek, akiknek nem lesz felhőtlen a hete

A csillagjegyeknek nagyon komoly kihívásokat tartogat ez a hét.

Kos

Könnyen lehet, ezen a héten úgy érzed, hogy mindenen és mindenkin átlátsz. A képzeleted nagyon élénk lesz, és az is megeshet, hogy több korábbi emlékkel szembesít az élet. Persze olyanokkal, amelyeket a szőnyeg alá söpörtél egykor. Kénytelen leszel most szembenézni ezekkel az eseményekkel. Az álmaid is nagyon élénkek lesznek, ezért mindent, amire reggel emlékszel, érdemes lesz felírnod, mert a tudattalanod ezúton is emlékeztethet bizonyos dolgokkal. Minden, amit el akarsz kerülni, egyre erőteljesebben kerül eléd. Jobb, ha végiggondolod, mit akar neked megtanítani most az életed.

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images

Mérleg

A legfontosabb, hogy figyelj a megérzéseidre, a belső hangokra, és persze az egészségedre is. Ez az időszak a karmával szembesíthet, és olyan tapasztalatokat gyűjthetsz, amelyek bizony fájdalmasak is lehetnek. Most jobban teszed, ha otthon maradsz, kicsit bezárkózol, és egyedül töltöd az időt. A társasági események nem tennének jót a lelkednek. Figyelj befelé, és próbáld megérteni a veled történő eseményeket, a lelkedben zajló érzelmeket.

Vízöntő

Sokkal kritikusabb leszel mindenkivel, beleértve magadat is. Ugyanakkor a lelkedben nagyon fontos változások zajlanak épp. Könnyen lehet, úgy érzed, padlóra kerülsz ezekben a hetekben, de azt is megtapasztalhatod, hogy a legmélyebb pontról lehet elindulni a csúcs felé.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top