nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Egyensúly vagy kibillenés – Szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 19-20.

Pozitív megerősítések és a szokásosnál több gyengédség segít megtalálni közös egyensúlyotokat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A túl nyers visszajelzés szétszakíthatja köztetek a meghittséget, ezért óvatosan válogasd meg szavaidat, semmiképp se tűnjön támadásnak mondandód. Kapcsolatotokban a helyes egyensúlyt kellene megtalálni minden szinten. Az első lépés, hogy magaddal őszinte vagy.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hagyatkozz alapvetően kedves természetedre és ezzel fordulj kedvesed felé, bármi is merül fel köztetek a hétvégén. Neked is lehet rossz pillanatod, de ezt semmiképp se hárítsd felé. Kapcsolatotok egyensúlyát a kölcsönös hála segítheti.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az apró, nyugodt örömök értékelése segíthet megnyugodni a hétvégén. Egyeztessetek pároddal, hogy olyan tempóban haladjatok, ami mindkettőtöknek megfelel. Kibillenéshez vezethet, ha egyikőtök taposná a gázpedált, míg a másik egy kis megállásra vágyik.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A lehető legegyszerűbben is kimutathatod a szeretetedet. Egy kis összebújás segít elsimítani az ellentétet és elengedni a belső feszültséget. Teremtsétek meg a körülményeket, hogy mindketten lazán, otthonosan érezhessétek magatokat a hétvégén, legyen így közös minőségi időtök.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elegendő, ha a szívedből cselekszel, nem kell különlegeset villantanod. Inkább törekedj az egyensúlyra és arra, hogy ne fellángolások sorozatával perzseld meg kedvesedet, inkább egyenletesen áradó szeretettel vond bűvkörödbe.

Szerelmesek tüzijátékkal

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne légy kritikus magaddal. Ha el tudod engedni túlzott elvárásaidat, megnyugvást találhatsz és kedvesed is örülni fog egy kiegyensúlyozottabb énednek. Bátran lazíthatsz, ettől még nem borul meg szigorúan kialakított egyensúlyod. Értékeld az egyszerű örömöket.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A pozitív megerősítések enyhítik bizonytalanságodat, de nem terhelheted ezt teljes egészében párodra. Hidd el, hogy méltó vagy a szeretetre, mutasd meg bátran sziporkázó természetedet. Kedveseddel együtt álmodjátok meg az előttetek álló időt.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vond be kedvesedet felfedezéseidbe, amennyire lehet. Mély intuíciódra támaszkodva ráérezhetsz, hogy mi az az egyensúlyi állapot, melyben mindketten önmagatok lehettek, ugyanakkor egymásra is bátran támaszkodhattok. Néha ez pengeélen táncol, de együtt nem lehetetlen elérni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár általában nálad a kezdeményezés, most mégis – legalább részben – átengedhetnéd a kormányrudat kedvesednek, vagy legalább kérd ki véleményét. Közös egyensúlyotok megleléséhez szükség lehet kompromisszumra, de ez még nem jelenti szabadságot elvesztését!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az egyensúlyi állapot megteremtés nem megy egyik napról a másikra, de most nagyot léphettek benne. Nem baj, ha óvatos lépésekkel haladsz előre kapcsolatodban, csak az a fontos, hogy haladj, nehogy megrekedjetek egy köztes állapotnál, még a közös egyensúly elérése előtt…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pozitív visszajelzésekkel erősítheted párodat. A közös egyensúly kialakításához mindkettőtök erőfeszítésére szükség lesz, még jobb, ha észreveszed az övéit is. Nem kell mindenben egyetértenetek, de ettől még juthattok közös megállapodásra és nyugvópontra.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Különleges és varázslatos lényedet bátran nyilvánítsd meg. Ha szilárd alapot találsz magadban, azt kedvesed is érzékelni fogja és könnyebb lesz közös egyensúlyi helyzetet kialakítanotok. Ne aggódj, ettől még megmaradhat a személyes teretek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top