nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek túl könnyen feladják

Ezek a csillagjegyek túl könnyen feladják

Ők hárman hajlamosak túl könnyen feladni a dolgokat.

Kos

A Kos esetében ez a kijelentés meglepő lehet, mert rá az is igaz, hogy a végsőkig harcol. De csak akkor teszi ezt, ha érzi, hogy halad! Ha nem jön visszajelzés, vagy nem érzi a gyors siker lehetőségét, mert mondjuk, egy hosszabb távú projektről lenne szó, mint, ahogy gondolta, elhalványul előtte a cél és inkább feladja. Helyette valami másba vág bele.

Csillagjegyek, akik feladják

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák hajlamos a begubózásra, elbújik a páncélja alatt és a sérelmeit hamis elképzeléseit is magával viszi oda. Olyan dolgokat is, amit sikertelennek hisz, pedig még sikerre vihetné őket, csak ő túl hamar lemondott róluk. Ráadásul ostorozza is magát emiatt, pedig még simán megvalósíthatná, amit szeretne.

Halak

A Halak nagyon érzékeny és sérülékeny tud lenni. Hatalmas lelkesedéssel kezd az álmai megvalósításába, de nagyon rosszul érinti, ha valaki, mondjuk egy számára fontos személy leszólja, vagy úgy vélekedik, hogy nem lehet megvalósítani, amit szeretne. A Halak ilyenkor ezt sajnos hajlamos elhinni és feladja a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top