nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre küldetés vár – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. augusztus 21–27.

Itt az ideje, hogy nagyratörő álmaidat konkrét formába öntsd és egyszerű lépések hatékony sorozatává alakítsd.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne engedd, hogy a türelmetlenség erőt vegyen rajtad, mert az komoly helyzetbe torkollhat. Inkább olyan kiegyensúlyozott utat válassz, ami – bár lehet, hogy lassabb, de – biztosabban visz a célod felé. Várható, hogy érzelmi szinten jön majd megpróbáltatás.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Élvezd a nyár adta ízeket, és gondold végig, hogy mit tudnál ezekből befőzni, tartósítani a szűkösebb időkre. Ha lehet (és nem te magad termeled meg), helyi gazdáktól vásárolj a környezettudatosság jegyében. A nyár adta szép érzelmeket is „tartósítsd” magadban, de válogass közülük, és csakis annak adj energiát, ami érdemes rá.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

A nyári partik, bulik, aktív társasági élet után fordítsd figyelmedet saját házad tájára. Nézz körül, mi jelenthet most itt kihívást számodra? A saját életmódodhoz, stílusodhoz igazítsd a berendezést. Ez nem feltétlenül pénzkérdés, lehet, hogy egy ötletes átrendezéstől kitisztul a tér, te pedig hatékonyabbá válsz.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Még tart a nyár, megszervezhetsz olyan találkozást, ami eddig elmaradt, és nagy valószínűséggel ősszel már nem lesz rá idő. Ha van bármi elmaradásod, ne söpörd a szőnyeg alá, határozz meg konkrét időpontot, amikor foglalkozni fogsz vele. Érzelmeid kifejezésénél viszont ne hamarkodd el a dolgot…

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Fellángolhat benned a vágy valaki vagy valami iránt – próbáld józanul megvizsgálni a helyzetet. Törekedj kiegyensúlyozottan, mindent a helyén kezelve átlátni a dolgokat és így elérheted, hogy józanul megfogható és értelmes küldetést tűzöl ki magad elé.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Most küldetésednek tekintheted, hogy egy nagy rendrakó projektbe fogsz – természetesen csak akkor, ha már visszatértél a nyaralásból. Áldani fogod magad majd ősszel, amikor felpörögnek az események és már kevesebb időd lesz ilyesmire…

Falmászó lány a fal előtt

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Hamarosan közeleg a te időd, van még egy bő hónapod arra, hogy átnézd a dolgaidat, végiggondold a terveidet. Ez kifizetődő küldetés, mert jó lenne megkönnyebbülten vágni majd bele az őszbe. Ne engedd, hogy elvonják a figyelmedet!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgálj végig minden körülményt alaposan, ha egy döntés előtt állsz. Azokat a szempontokat is mérlegelned kell, amelyeket lehet, hogy senki nem mond ki, mégis ott lebegnek felettünk. Finom érzékelésed segíteni fog, hogy helyes utat találj magadnak.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne maradj mozgás nélkül ezen a héten sem, valamilyen pörgést iktass be. Izgalmas fejlemények jöhetnek, vesd bele magad. Vedd előre a listádon a hosszabb távú céljaidat és tekintsd ezeket kisebbfajta küldetésnek – legalább egyet közülük.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne aggódj, ha terveid lassabban haladnak a szokásosnál, adódnak ilyen időszakok. Vedd ezt úgy, hogy extra időt kapsz, hogy mindent ellenőrizhess, és ne kelljen sehová sem rohannod. Ha valamit küldetésednek érzel, az úgyis hosszú távra kell, hogy szóljon. Nézd meg, hogy honnan indultál és már most miket értél el, a jövő pedig még előtted fénylik.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd rá magad, hogy a tettekig vidd elhatározásaidat – lehetne most ez a te küldetésed! Tekints el a zavaró körülményektől, a hátráltató tényezőktől és hidd el, hogy képes vagy valóra váltani bármilyen tervedet. A héten légy óvatos kapcsolataidban, nehogy túlreagálj egy gesztust vagy félreérts egy baráti jelzést.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha visszajelzések jönnek, azt vedd építő kritikának, ne pedig letolásnak. Csak arra koncentrálj, hogy ez miben segít téged, a vele járó érzelmi töltetet rázd le magadról, ha úgy érzed, hogy az visszahúzna. A pozitívumokra és a fejlődést segítő javaslatokra koncentrálj.

Ez is érdekelhet Jegyváltás és a jövő hét Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top