nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket elkényezteti az élet

Ezeket a csillagjegyeket elkényezteti az élet

Mondhatni, ők mindent megkapnak, amire csak vágynak. Valóban szerencsés csillagzat alatt születtek, gyakran anélkül érnek el sikereket, hogy különösebben sokat tennének érte.

Szűz

A Szűz csillagjegyet szinte üldözi a szerencse. Követi, bármerre is menjen, bármit is tegyen az életében. Amihez hozzányúl, az tökéletessé válik. Mégis alig hiszi el, hogy mindez vele történik. Akkor sem kéne aggódnia, amikor látszólag a dolgai nem úgy haladnak, ahogyan ő szeretné. A végeredmény, a megoldás mindenkor szerencsés fordulattal jár. Még akkor is kap egy újabb szívességet az élettől, ha nem is kérte. A legtöbb és a legjobb, amit tehet – a Szűz alapból is mindenkor erre törekszik –, hogy megtartja a jó szerencsét, önzetlenül viselkedik, és megosztja a sikerét a többiekkel is.

Szerencsés csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió az a típus, akivel sosem történik igazán rossz dolog. Különleges szerencséjének köszönhetően mindig elkerüli a balszerencsés helyzeteket. Az ő életét sosem árnyékolják be kellemetlen történések. Olyan, mintha taszítaná a negatív energiákat. Persze, előfordulnak vele rázós szituációk, mégis, ha csupán egyetlen pillanaton múlik is, de elkerüli a baleseteket, a tragédiákat. Ő valahogy mindig a legjobbkor tartózkodik a legjobb helyen. A többiek már-már bosszantónak találják elképesztő szerencséjét. A legnagyobb problémája éppen az, hogy hajlamos természetesnek venni ezt az áldott állapotot. Meg kell tanulnia hálásnak lenni a sorsnak, mert akkor a saját szerencséje kovácsa lehetne.

Oroszlán

Az Oroszlán valóban szerencsés csillagzat alatt született, de mégsem csak ez az egyetlen oka, amiért a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozhat. Magabiztosságával könnyedén nyeri el mások bizalmát, a megítélése mindenkor nagyon pozitív. Szinte csak gondolnia kell arra, amit szeretne, és máris teljesül a kívánsága. Vele kapcsolatosan a magabiztossága mellett káprázatos külsejét sem lehet figyelmen kívül hagyni, amellyel másokhoz képest könnyebben érhet el sikereket. Ő nemcsak a szerencséje, a saját boldogsága kovácsa is, hiszen mind a karrierjében, mind a magánéletében bámulatosan ügyesen lavíroz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top