nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Milyen buktatókat tartogathat a nyár utolsó hétvégéje? – Szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 26-27.

Egy kapcsolat számos buktatót rejt, szinte mindegy, hogy épp melyik fázisában tartunk. Na jó, a rózsaszín ködöt leszámítva. De megoldást is mindig találhatunk…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár lételemed a hódítás, ezt az erődet akár régóta jól működő kapcsolatodban is bevetheted, újra meghódítva párodat. A kihívás az lesz, hogy türelmes légy vele… Egy laza nyári hétvége ráadásul sok csapdát rejthet, a könnyebb utat csillantva fel előtted. Persze, ha szingli vagy, akkor szabad a pálya.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kihívást jelenthet, hogy túlságosan szeretnéd kisajátítani párodat, különösen, ha abban reménykedtél, hogy ezen az utolsó szabad nyári hétvégén csak a tiéd lesz, csak rád figyel. Mégis közbejöhet olyasmi, ami megosztja a figyelmét és szeretetét. Légy nagyvonalú és önzetlen, ezzel mindennél jobban lenyűgözöd.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén játékos éned előtérbe kerülhet, ezzel feloldhatsz felmerülő feszült helyzeteket. Kihívást jelenthet viszont változatosság utáni vágyad, mely a nyári lazaságban hevesebben csaphat le rád, mint egyébként. Ha szingli vagy, ez nem jelent nagy problémát, de ha már van párod, lásd meg újra azokat a jó tulajdonságait, melyek miatt hajdanán belehabarodtál.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy kis kacérság felpezsdítheti kapcsolatotokat, merülj el felhőtlenül az utolsó nyári hétvége szerelmes hullámaiba. Régi kapcsolatban se feledkezz meg egy kis romantikáról, még ha neked kell is biztosítani ehhez a megfelelő körülményeket. Ha pedig szingli vagy, engedd meg magadnak a flörtölést.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ügyelj, hogy mit mondasz, hogyan reagálsz, nemcsak a szavak szintjén, hanem finom gesztusaiddal is. Ha egyszer óvatlanul beletapostál párod lelkébe, nem lesz egyszerű kisimogatnod és gyógyírt találni az okozott sebekre.

Férfi és nő hátat fordítva egy ágyban

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tiéd a világ, az elkövetkező időszak lehetőséget ad arra, hogy erőd, vonzerőd kiteljesedjen és Napként ragyogj szerelmed egén. Kihívás lehet, de maradj kicsit sejtelmes, titokzatos, és ha nehezedre esik is, szorítsd most háttérbe az észérveket.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmetek mérföldköve lehet, ha tesztelitek együttműködéseteket és kölcsönös megelégedéssel zárjátok a próbát. Nem kell rögtön megugrani a legnagyobb akadályt, először kettesben oldjatok meg egy helyzetet, a tágabb családban való lavírozás buktatókat tartogathat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tegyetek lépéseket közös céljaitok felé. Csak türelem, lehet, hogy az eredmény csak lassan formálódik, se magaddal, se kedveseddel ne legyél türelmetlen! A részleteken most nagyvonalúan emelkedj felül és semmiképp se menekülj drámázásba vagy féltékenységi rohamba!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lásd meg a pozitív irányú lehetőségeket, és ezt társaddal együtt, kézenfogva aknázzátok ki. Lehet, hogy nem megy olyan gyorsan a haladás, ahogy azt te képzelted és az lesz az igazi kihívás a hétvégén, hogy türelmet gyakorolj.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha valamilyen közös tervbe vágtatok bele kedveseddel, előfordulhat, hogy már a kezdetek kezdetén nehézségekbe ütköztök. Kitartás, legyen mindig egy B-tervetek is. Semmiképp se okold párodat és belső feszültségedet se vezesd le felé túlzott szigorral.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy most nem vezet célra, ha túlságosan nyílt és közvetlen vagy. Inkább lassan, óvatosan közeledj, kellő türelemmel felvértezve. Egy feszült helyzetet még súlyosbíthat, hogy most könnyű lesz félreérteni bizonyos jeleket és ez túlzott reakcióhoz, féltékenységhez, akár vádaskodáshoz is vezethet.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szabadjára engedheted szenvedélyedet a nyár utolsó hétvégéjén, csak vigyázz, nehogy fejedbe szálljon a siker vagy rossz utakra sodorjon a vágy. Legjobban úgy bizonyíthatsz szerelmednek, ha tetteid alátámasztják szavaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top