nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Őszi tervekre hangolódva – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. augusztus 28. – szeptember 3.

Tervezz a legjobb szándékkal, de légy mindenre felkészülve: a dolgok nem alakulnak mindig a terveink szerint. Hagyj nyitva néhány lehetőséget!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Megtorpanást, akár megállást is hozhat a hét, de ez jó alkalom lehet arra, hogy felülvizsgáld a dolgaidat. Bár még nincs itt az év vége, mégis hasznos lehet egy áttekintés, akár pénzügyi elszámolás vagy pontos leltár, hogy tisztán lásd, most hol állsz és merre tovább: az év harmadik harmada még előtted áll.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bebetonozott terveid, akár pénzügyeid is kissé megfoghatatlanná, hullámzóvá válhatnak. Szokásos nyugalmad kisegít. Ne bánkódj, ha a héten lassabban haladsz a tervezettnél. Egy kényszerű megállás még arra is jó lehet, hogy újragondold a dolgokat és nyitottabbá válj alternatív lehetőségek felé.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Tekintsd küldetésednek, hogy mindazt a tapasztalatot, amit eddig szereztél, a konkrét dolgaidban kamatoztasd. Egészen a mindennapi, kézzelfogható feladataidba ültesd át tudásodat, akár úgy, hogy változtatsz eddigi szokásaidon. Így elkerülöd, hogy megrekedj egy elavult, igazából már használhatatlan gépies működésben.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Dönts és cselekedj szíved szerint, híresen jó megérzésed nem csal meg, legfeljebb nem mersz rá valóban hallgatni. Legalább tégy egy próbát, mert nem hagyhatod figyelmen kívül érzéseidet, attól félve, hogy megbántasz másokat. Lennie kell középútnak, kísérletezz a héten, az esetleges kudarcok után bátran felállva!

Lány padon ül vörös lomb előtt

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Előtted áll az év harmadik harmada, de mielőtt lelkesen belevetnéd magad, érdemes egy pillanatra megállni és gyors leltárt készíteni. Mi a helyzet terveiddel, meddig jutottál és mi áll még előtted? Úgy érezheted, hogy hosszú távú terveid megtorpannak, illetve hátráltató tényezők akadályoznak. Fedezd fel, hogy egy kényszerű pihenő milyen lehetőségeket tartogat számodra.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd meg, hogy milyen belső blokkok akadályozzák kiteljesedésedet. Van-e olyan helyzet, amibe unos-untalan belefutsz és már te magad utálod legjobban, hogy megismétlődik? A változás és akár egy feszült helyzet is segíthet: adj esélyt egy új reakciónak, meglepő válasznak, eddig nem próbált viselkedésformának és figyeld, hogy mi sül ki belőle.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Most jobban felrázhatod a dolgokat, kiléphetsz a szokásos utakról, és ezzel új mederbe terelheted akár egy kapcsolatod, akár egy terved alakulását. Persze nem baj, ha megőrzöd szokásos óvatosságodat, vesd meg lábad egy egyensúlyi állapotban, mielőtt elrugaszkodnál az ismeretlenbe.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgáld felül kapcsolataidat: az tud igazán jól működni, ami szilárd alapokra épül és a kölcsönösségen alapul. Most lehetőséged adódhat ezt megerősíteni, de mindez nem jelenti azt, hogy lejjebb kéne adnod elvárásaidból. Erősítsd meg hátországodat, szedj össze mindent, amire az előtted álló időszakban szükséged lehet.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Mielőtt beleugrasz az őszi pörgésbe, lehet, hogy érdemes lenne változtatnod néhány szokásodon. A nyárnak lassan vége, nézd meg, hogy a mostani napirended, mozgásformáid, étrended hogyan vihető tovább vagy alakítható úgy, hogy a legjobb formádat tudd hozni, de ez nem megy az egészséged rovására.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha a héten megtorpanni kényszerülsz, vizsgáld felül, hogy mennyire vagy hajlandó együttműködni a többiekkel. Lehet, hogy egy kis engedékenység a részedről most átlendítene egy nehézségen. Próbálj ki bátran új dolgokat, nem kell rögtön elkötelezned magad: ha nem válik be, visszaléphetsz és új irányt vehetsz, ezzel is gyakorolva a rugalmasságot.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha gond gyötör, adj időt magadnak, a teljes gyógyuláshoz türelemre van szükséged. Ugyanakkor nézz a jövő felé, figyelmedet és energiádat fordítsd aktuális terveid megvalósítása felé – ez az átmeneti fájdalmakról is jobban elvonja a figyelmedet. Tégy konkrét lépéseket az adódó feszültségek ellenére.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Jöhetnek nehézségek, de megálmodott terveidet igenis képes vagy elérni. Hallgass belső hangodra, megérzéseidre, még akkor is, ha azzal szembe kell fordulnod a megszokottal, különösen a dogmatikus gondolkodással. Egy mai fantasztikusnak tűnő ötlet a jövőd magja (akár pénzmagja is) lehet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top