nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindent túldramatizálnak

Csillagjegyek, akik mindent túldramatizálnak

Minden apróságon felhúzzák magukat, és óriási problémát gyártanak maguknak.

Ikrek

Kevesen gondolják róluk, de igazi drámakirályok és királynők az Ikrek. Időnként kiszámíthatatlanok, és túlzottan sokat is beszélnek, nem mellesleg művészien avatkoznak bele mások dolgába. Amikor túl nyugis az élete, tesz róla, hogy mindenki csak rá figyeljen. Könnyedén kelthet feszültségek baráti társaságokban vagy a családon belül, ahol természetesen magát hozza ki a legnagyobb áldozatnak. Gonoszságból tenné? Szó sincs róla. Szántszándékkal? Valószínűleg nem. Őket így kell elfogadni, ahogy vannak.

Drámázó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák egyáltalán nem képes magába fojtani az érzelmeit. Roppant érzékeny, semmit sem tud könnyedén venni, így ha bármilyen sérelem éri, biztosan felfújja a dolgot. Óriási türelem, megértés kell hozzájuk, ami nem mindig sikerül. Ráadásul rettentően ingadozik a hangulata, az egyik percben nevet, és jól érzi magát, a másik percben pedig talál magának olyan dolgot, ami miatt dührohamot vagy sírógörcsöt kap.  Érzékenysége miatt hajlamos olyasmit is magára venni, ami a valóságban meg sem történt. Nem egyszerű a Rákokkal az élet, az egészen bizonyos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top