nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a karrier szeptemberben

Csillagjegyek, akiknek szeptemberben szárnyalni fog a karrierjük

Ezek a csillagjegyek most valóban mindent elérhetnek, amire vágytak. Karrierjükben szárnyra kapnak szeptemberben.

Nyilas

Nyilas jegyűként talán hosszabb ideje titkon arról álmodsz, hogy egy csapásra megváltozik az életed.  Van egy hírünk: úgy tűnik, nem kell tovább várnod, hiszen a szeptember meghozza az áttörést. Karriered ível felfelé, megkapod azt a megbecsülést, amire mindig is vártál. Nemcsak a főnökeid, de a munkatársaid is felnéznek rád, kikérik a véleményed, te pedig úszkálsz ebben a feléd irányuló figyelemben. Járj nyitott szemmel, mert egy nagyon kedvező ajánlatot is kaphatsz, ami aztán sok pénzt hozhat a konyhára. Ne hezitálj, élj a lehetőségekkel!

Karrier és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak 

Ez a hónap a te hónapod, Kedves Bak! Itt az ideje, hogy a tervek ne csak tervek maradjanak. A legjobb alkalom és hónap arra, hogy amit elgondoltál, az valósággá váljon. A legjobb időben vagy, hogy felfedezd a valódi énedet, kihozd magadból a lehető legtöbbet, és megmutasd a tehetségedet. Most alapozhatod meg a jövőt, legyen szó a munkádról, a karrieredről, a párkapcsolatodról. Legyél nyitott, és ne ragaszkodj semmihez, ami a múlthoz köt. Maradj pozitív és figyelmes, mert ebben a hónapban tényleg minden földi jó megtörténhet veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top