nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon függetlenek

Ezek a csillagjegyek nagyon függetlenek

Ők valójában a maguk urai, semmiben nem kérnek segítséget, szinte sosem!

Skorpió

A Skorpió hajlamos egyfajta álarcot ölteni magára. Hajlamos folyamatosan agyalni, kétségek gyötrik, önbizalomhiányban szenved, miszerint nem elég jó valamiben, nem elég értékes csillagjegy. Amikor viszont egyedül lehet, tisztába kerül a saját értékeivel, nem érzi magát semmilyen nyomás alatt, lehiggad, megnyugszik. Ennek köszönhetően pedig remekül teljesít, átlátja a helyzetet és nagyon proaktív az élet minden területén. Nagyon független csillagjeggyé tud válni, aki tényleg képes mindent megoldani!

Csillagjegyek és a függetlenség

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz jobban kedveli az egyedüllétet, a függetlenséget, mint a folyton nyüzsgő társaságot. Bár nem zárkózik el mások gondolatai elől, a sajátjait előrébb sorolja, és mindig a saját feje után megy. Nem nagyon bízik meg másban, főleg, ha szakmai dolgokról van szó. A munkájára nagyon igényes, ha probléma merül fel, szereti egyedül megoldani, nagyon ritkán kér segítséget.

Bika

A Bika számára az egyedüllét lehetőséget ad, hogy tisztába jöjjön az érzéseivel. Amikor folyamatosan emberekkel van körbevéve, szinte elveszti a kapcsolatot az érzelmi énjével, hiszen önzetlenségéből fakadóan jobban törődik másokkal, mint saját magával. Nem szeret segítséget kérni, de szívesen segít másoknak. Nagyon jó ötletei vannak, ezért szeretnek tőle tanácsot kérni. A saját életét is nagyon jól menedzseli, valóban nincs szüksége külső támogatásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top